מתארגנת קבוצת רכישה של מנויי סלולר להוזלת תעריפים

יוזם הקמת הקבוצה הוא איש ההיי-טק בני מיכאלוביץ, עד לא מכבר מנהל באגף מערכות המידע ב-DHL ומנמ"ר ICQ ● הוא אמר, כי "500 איש בקבוצה מהווים לחברות הסלולר הכנסה של כמיליון שקלים לשנה; זהו היקף הכנסות מספיק גדול כדי שהן יתייחסו אלינו ברצינות" ● ההתארגנות החלה לפני כמה ימים, ולדברי מיכאלוביץ, כבר כעת רשומים בה כמה עשרות אנשים

טרנד קבוצות הרכישה לא עוצר בנדל"ן: בימים האחרונים החלה להתארגן קבוצה של אזרחים בעלי טלפונים סלולריים של כל החברות. מטרת ההתארגנות היא להקים "קבוצת רכישה" שתנהל עם החברות הללו משא ומתן ותדרוש מהן להוזיל את התעריפים ולקבל הצעות אטרקטיביות יותר מאלה שאותן הן מציעות כיום.

חברי הקבוצה מעוניינים לאגד בתוכה כמות מספקת של מנויים כדי שיגרמו לחברות הסלולר להציע לכל אחד מהם הצעות עם תעריפים הנמוכים משמעותית מאלה המקובלים כיום.

יוזם הקמת הקבוצה הוא איש ההיי-טק בני מיכאילוביץ, עד לא מכבר מנהל באגף מערכות המידע ב-DHL ומנמ"ר ICQ. מיכאלוביץ משמש כיום יועץ עצמאי. הוא הקים לשם כך אתר אינטרנט, שבו הוא מפרט את מטרות ההתארגנות ומבקש מהגולשים להצטרף לקבוצה.

המטרה היא שכל אחד מהמנויים, באופן אישי, ינהל מגעים עם חברת הסלולר שלו על מנת להשיג חבילה אטרקטיבית, ובסופו של דבר, תשיג ההתארגנות מחירים קבוצתיים מוזלים, כאשר כל מנוי יבחר את החבילה הנוחה לו.

לדברי מיכאלוביץ, "חשבונית סלולר של משפחה ממוצע נעה כיום סביב ה-150 שקלים לחודש. 500 איש בקבוצה מהווים לחברות הסלולר הכנסה של 75 אלף שקלים לחודש, וכמיליון שקלים לשנה. זהו היקף הכנסות מספיק גדול כדי שהחברות יתייחסו אלינו ברצינות". הוא אמר, כי "אנו מעריכים את מה שרבים יודעים – שחברות הסלולר יכולות בהחלט לחיות עם תעריפים זולים יותר. קבוצת הרכישה, ככל שתהיה גדולה יותר, תהווה כוח שהחברות לא תוכלנה להתעלם ממנו".

אחד התנאים להצטרפות הוא שאין למנויים חוזה התחייבות כלשהו עם חברת הסלולר שלו, או שהם עומדים בפני רכישת מכשיר חדש.

"המטרה שלי היא לאסוף עד לאחר פסח לפחות 500 איש, כדי להתחיל לפעול", אמר מיכאלוביץ. הוא הבהיר, כי חברי הקבוצה לא יהססו להמליץ למנויים לבצע הגירה מחברה לחברה, אם זו תציע את ההצעות האטרקטיביות ביותר.

הוא סיפר, כי הגיע לרעיון לאחר ש-"בתפקידיי הקודמים ניהלתי משאים ומתנים עם חברות הסלולר לתעריפים עסקיים. אני יודע שזה לא קל. חברות הסלולר הן גופים מאוד קשים לניהול מגעים עמן, אבל, בסופו של דבר, כולנו יודעים שתעריפי הסלולר במגזר העסקי זולים בהרבה מאלה שבמגזר הפרטי, ואני יודע שאף אחת מהחברות לא מפסידה. נכון שלרבים מאיתנו יש מכשירי טלפון על חשבון העבודה, אבל לכל אחד מאיתנו יש משפחה שלכל אחד מילדיה יש מכשיר, והסכומים מצטברים".

מיכאלוביץ ציין, כי גם עצמאיים ובעלי עסקים קטנים שאין להם מספיק כוח להתמודד עם חברות הסלולר יכולים להצטרף לקבוצה, ובעזרתה – יוכלו להשיג תעריפים מוזלים יותר.

ההתארגנות החלה לפני כמה ימים, ולדברי מיכאלוביץ, כבר כעת רשומים בה כמה עשרות אנשים.

תגובות

(6)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

  1. בלדר לשעבר

    אני מכיר אותו מ-DHL הוא תותח עם ביצים העביר את כולם מאורנג לסלקום וחסך לחברה המון כסף חוץ מזה הוא נשמה לא כמו כל הסנובים האלה למעלה שנשארים במזגן שלהם כשהיה צריך הוא היה מגיע ומדבר בגובה העיניים וכשהיה בלאגן עם המחשבים הוא הגיע ונתן יד לבלדרים בלי לתת חשבון.. הטעות היחידה שלו הייתה שהוא עשה יד אחת עם ההנהלה והוריד במכסות הטלפון של הבלדרים חוץ מזה הוא נשמה טובה אין הרבה כאלה אז יוסי נטרל דאגות הוא בסדר..

  2. יוסי

    מעניין מה האינטרס של אותו אדם. אין לי ספק שהוא מרוויח אישית מ"כאילו" אינטרס משותף של כולם. אל תיטעו - חברות הסלולר לא מאפשרות לפעילות שכזו להתקיים (הוכחה לכך היתה כאשר כל הקיבוצים התאגדו לנושא). לצערי הדבר בלתי אפשרי (שלא כמו בקבוצות רכישה לבנייה).

  3. תומר ס.

    לגבי התגובה ממקודם ... כל מי שמכיר אותו יודע שהסיפור ב-DHL הסתיים עקב שינוי אירגוני שהם ביצעו ולא בגלל שהוא ברח.. עבדתי מולו בתקופה הארוכה שהוא היה מנמ"ר ICQ ואני יכול להעיד שזהו אחד האנשים המבריקים והנעימים שיצא לי לעבוד מולם , מקצוען בתחום שלו ופשוט כיף לעבוד איתו. בני שיהיה לך המון בהצלחה .. תומר.

  4. איש שלום

    יש פניקב אצל הטוקבקים של חברות הסלולאר ??

  5. לקוח מתוסכל

    סופסוף מישהו מרים את הכפפה מול חברות הסלולר

  6. אנונימי

    לא מנמ"ר ולא נעליים, הוא לא שרד חצי שנה ב- DHL...

אירועים קרובים