אתה מבין? השיקום נעשה יותר נוח
Gemon הוא סטארט-אפ שמסייע בתהליך השיקום הסיזיפי של פצועים או קשישים בדרך של משחק ● השבוע הוא זכה בתחרות של ארגון בוגרי חיל האוויר
הכירו את Gemon – הסטארט-אפ ש-"המריא" בתחרות שערך השבוע ארגון בוגרי חיל האוויר לחברות צעירות. התחרות נערכה כחלק מ-IAF connect – אירוע הנטוורקינג והקריירה של הארגון, שהתקיים בבית חיל האוויר בהרצליה.
Gemon הוא סטארט-אפ שמסייע בתהליך השיקום הסיזיפי של פצועים או קשישים בדרך של משחק, מה שהופך את התהליך לנעים ומהנה יותר.
"משתקמים רבים לא מצליחים להשלים את תוכניות הטיפול, ובכך מתעכב תהליך השיקום שלהם", אמר אוהד דורון, מייסד החברה. "אנחנו מייצרים מערכת שמתלבשת על המכשירים הקיימים ומוסיפה להם משחק – בין אם זה מרוץ מכוניות או כל דבר אחר, שנותן למשתמשים גביעים על הצלחה בתרגילי השיקום. המערכת גם יודעת לתת סטטיסטיקה מדויקת על כל מתאמן ומאפשרת לצוות הטיפולי לעקוב ביתר קלות אחר ההתקדמות".
"מטופלים לא היו מצליחים להשלים את תוכנית הטיפול שלהם ולהשתקם", הוסיף. "המשחקים שלנו נראים פשוטים, אבל הם מוציאים את המטופלים מבית לוינשטיין מהר יותר".
החברה זכתה בחבילת פרסים בשווי של יותר מ-55 אלף דולר, שיסייעו לה להמשיך את פיתוח המוצר. בהענקת הפרס שותפים גם נותני החסות – SOSA ישראל, המדגרה וקרן 1776 האמריקנית. החברה הזוכה נבחרה על ידי צוות השופטים, שלקחו בו חלק אלוף (מיל') אליעזר שקדי, לשעבר מפקד חיל האוויר; אל"מ (מיל') ד"ר אביאם סלע, מנהל חטיבת הביטחון במטריקס; עוזי שפר, מנכ"ל SOSA ישראל; ורמי ברכה, שותף בקרן פיטנגו.
Gemon לא לבד
Gemon הגיעה לקו הגמר עם עוד כמה סטארט-אפים יצירתיים של יזמים מארגון בוגרי חיל האוויר: Say2eat, המאפשר ללקוחות לבצע הזמנה מבית העסק באמצעות התכתבות פשוטה מהסלולרי עם סוכן וירטואלי חכם; Infuse, שפיתח טכנולוגיה המתבססת על חיישנים קיימים בטלפונים החכמים כדי לייצר תמונת מיקום מדויקת של האדם בתוך המבנה; DoGood – אפליקציה שמאפשרת לכל אדם לתרום מזון לנזקקים באמצעות יצירת קשר ישיר בינו לבין עמותות; ו-GuardKnox – סטארט-אפ שפיתח יחידה המגנה על כלל התקשורת ברכב וחוסמת את האפשרות לתקיפת סייבר עליו, תוך שמירה על סטנדרטים של בטיחות ואבטחת סייבר מחמירים, על פי החברה.
ארגון בוגרי חיל האוויר הוא זרוע של עמותת חיל האוויר, שמספק לחבריו פלטפורמה לנטוורקינג ולשיתופי פעולה חברתיים-מקצועיים; רשת קשרים ענפה; הזדמנויות לפיתוח וליווי מקצועי; סיוע להשתלבות בעולם התעסוקה; חיבור למנטורים מובילים יוצאי חיל האוויר; תוכנית תמיכה בסטארט-אפים; תוכניות התמחות; הרצאות העשרה; כלים עסקיים-מקצועיים; ופלטפורמה להתנדבות.
אל"מ (מיל') עדי ברשדסקי, יו"רית הארגון, אמרה באירוע כי "הסטארט-אפים שהשתתפו בתחרות מראים את כוח האדם האיכותי של חיל האוויר, המוביל לשינויים חברתיים. Gemon היא דוגמה לבוגרים של החיל, שבחרו לצאת ממקומות עבודתם ולפתח טכנולוגיה בעלת ערך חברתי. אנחנו, בארגון בוגרי חיל האוויר, מתכוונים להמשיך וללוות אותם בדרך להצלחה".
תגובות
(0)