תוכן שיווקי

מילואות בחרה בווי-אנקור, מקבוצת חילן, להקמת ענן פרטי

במסגרת הפרויקט הקימה ווי-אנקור במילואות ענן פרטי, תוך קונסולידציה של עשרות שרתים פיזיים ● פתרון הענן הפרטי אפשר לקצר את חלונות הגיבוי והשחזור להאיץ ביצועים, להפחית עומסים, להגדיל את רמות הזמינות ולפשט את תהליכי התחזוקה והניהול

18/02/2016 09:39
ווי אנקור

בתשלובת מילואות, המנהלת בגליל המערבי מספר תאגידים ומפעלים, עם מחזור מכירות העומד על כשני מיליארד שקלים וכ-1,200 עובדים, נוצר עם השנים אוסף של איי מחשוב, ללא מרכז שליטה ובקרה מרכזי וללא יכולת להגן על המידע בצורה יעילה שתבטיח שרידות וזמינות עסקית.

לילך שחר, מנמ"רית מילואות, מספרת על שורת האתגרים מולם ניצב מערך ה-IT:  "התיישנות השרתים עליהם ביססנו את פעילות ה-IT, לצד הגידול המתמשך במספר השרתים ובנפחי האחסון הנדרשים לפעילות השוטפת, הביאה אותנו לבחון דרכים נוספות לניהול מערך ה-IT. העבודה עם מערך של עשרות שרתים ישנים אילצה אותנו להתמודד עם עלויות תחזוקה גבוהות, חלונות גיבוי ממושכים ויכולת שחזור מוגבלת. העובדה שמדובר במערכות הנדרשות לעבודה של 24 שעות ביממה בכל ימות השבוע, אומרת שכל השבתה של מערכת, משמעותה השבתה של קווי ייצור והפסד של סכומי עתק. אי לכך, חיפשנו פתרון שיאפשר לנו להקטין את הסיכונים להשבתה, יספק מנגנון מהיר של התאוששות מאסון, יקצר את זמני הגיבוי והשחזור, ויאפשר שיתוף של המשאבים אותם חולקים המפעלים השונים בקבוצה".

לאחר בחינת הפתרונות השונים החליטה מילואות לבחור בווי-אנקור, מקבוצת חילן, כמובילת הפרויקט. בין השיקולים לבחירה מציינת שחר את ניסיונה הרב של ווי-אנקור בהעברת מערכי ה-IT  של ארגונים למודל של ענן פרטי, כמו גם את ניסיונה המעמיק בעולם התשתיות, האחסון, הגיבוי וההמשכיות העסקית. במסגרת הפרויקט, הקימה ווי-אנקור במילואות ענן פרטי הכולל תשתיות חומרה ותוכנה מתקדמות ופתרון וירטואליזציה מקיף על בסיס טכנולוגיית VMware.

חבורה של מקצוענים

"כחלק מהתהליך בדקנו מספר חלופות לספק הפיתרון", מספרת שחר. "כשנפגשנו עם הצוות של ווי-אנקור, הבנו שעומדת מולנו חבורה של מקצוענים, עם ניסיון מעמיק והבנה אמיתית של הצרכים שלנו. בחנו את הפרויקטים השונים שהם ביצעו בעבר, שוחחנו עם לקוחות שלהם וקיבלנו חוות דעת מצוינת ששכנעה אותנו לבחור בהם כמובילי הפרויקט".

הענן הפרטי שהוקם על ידי ווי-אנקור אפשר למילואות לקבל מענה עבור מכלול האתגרים שעמד בפניהם, ולהשיג את כל יעדי הפרויקט : צמצום של סיכוני ההשבתה, קבלת רמות שרידות גבוהות פי כמה מהעבר, קיצור חלונות הגיבוי והשחזור, שיפור ביצועי המערכת, שליטה מרכזית, חיסכון בתחזוקת שרתים, קונסולידציה מקיפה ויכולת הקמה מהירה של שרתים חדשים.

"אחת הסיבות להצלחת הפרויקט הנה היכולת המקצועית של אנשי ווי-אנקור לתכנן נכון את ארכיטקטורת המערכות, לבצע אינטגרציה מצוינת בין המרכיבים השונים של הפתרון ולאתר לכל בעיה פיתרון מהיר, יעיל וחסכוני", מסבירה שחר. "רמת השירות שקיבלנו מהצוות הייתה פשוט מעולה ואני בהחלט ממליצה עליהם בכל פה לכל אחד מהקולגות שלי. יש לנו כיום מערכת מודרנית המאפשרת לנו להקצות משאבים בקלות, לישון בשקט בנוגע ליכולת ההתאוששות שלנו ובאופן כללי לספק ביצועים טובים יותר ההולמים את העידן של ימינו".

איתן בר לב, מנהל אזור הצפון בווי-אנקור, מסכם ואומר: "השימוש של ווי-אנקור בטכנולוגיות מובילות ומוכחות כמו אלה של VMware ,HP , ג'וניפר (Juniper), נט-אפ (NetApp) ויבמ (IBM), לצד הניסיון והמקצועיות של אנשינו, אפשרה לספק מענה לאתגרים של מילואות ולמרכז את מערכות המידע לדטה סנטר אחד המספק שרידות והמשכיות עסקית, לצד ביצועים מעולים שהוגדרו מראש. מילואות מצטרפת בכך לעשרות לקוחות מרוצים של ווי-אנקור בצפון הארץ בפרט ובארץ בכלל".

אירועים קרובים