אובר השיקה אפשרות לנסיעה "בלי דיבורים" ושירות מסוק

בשורה לנוסעים שאיבדו סבלנות ל"חפירות" הנהגים ומשתמשים באפליקציית ענקית שיתופי הנסיעות בארה"ב: מעכשיו ניתן לסמן שמעוניינים בנסיעה שקטה, שתעלה יותר ● מצד שני, מי שבכיסו שפע כסף, ושנוסע לשדה התעופה, יוכל מעתה להזמין מסוק של אובר - שם הרעש לא יאפשר לשמוע את הטייס בכל מקרה

האם הוא בעד או נגד הצעה 22? נהג אובר. צילום אילוסטרציה: BigStock

חברת אובר הודיעה אתמול (ג') על אפשרות חדשה בשירותיה – נסיעות "נוחות" שיכנסו לתוקף בכל רחבי ארה"ב.

המצב החדש, שניתן לבחירה באפליקציה של ענקית שיתופי הנסיעות, יאפשר להשתיק קצת את הנהגים – או במלים יותר מנומסות, פשוט לתת לנוסעים את היכולת לעדכן דרך האפליקציה שבכוונתם שהנהג ישוחח איתם כמה שפחות. בנוסף, נסיעת הנוחות מבטיחה מרחב רב יותר לרגלי הנוסעים, במכוניות בנות פחות מ-5 שנים. כדאי לקחת בחשבון עם זאת שלשקט המסוים ולמרווח הרגליים יש מחיר – נסיעות הנוחות יעלו בין 20% עד 40% יותר מהנסיעות הרגילות של החברה.

במאי האחרון השיקה הענקית "מצב שקט" בשירותי הפרימיום שלה, Uber Black ו-Uber SUV, וכעת עם הרחבת האופציה המפנקת, יוכלו המשתמשים לבחור בנסיעות "נוחות" גם באפשרויות: Uber Pool, UberX, ו-UberXL.

אובר הסבירה שהיא מגיבה לבקשות של אנשי עסקים ונוסעים אחרים, שמוכנים כנראה לשלם יותר בעבור היתרונות הללו.

טסים בהליקופטר לשדה התעופה

מצד שני, כשמדובר בנוסעים עתירי ממון – יש לאובר משהו מעט יותר "מפנק" להציע: ה-Uber Copter, שירות חדש שהיא השיקה ומספק הסעות במסוק, ושיהיה זמין מעכשיו, אבל רק בניו יורק.

שירות ההטסה יפעל רק בנתיב אחד – בין נמל התעופה JFK למנחת המסוקים הממוקם במנהטן התחתית. הטסים במסוקים של אובר, המתוארים בתקשורת האמריקנית כ"עתידניים" בזכות חדשנותם, יזכו להגיע ממנהטן לשדה התעופה בתוך כחצי שעה. מצד שני, האובר-קופטר אינו תענוג זול – טיסה לכיוון אחד מתומחרת בכ-200 דולר ובנוסף כדאי לציין כי שירות זה מיועד רק ללקוחות שהשיגו מעמד 'פלטינה' ו'יהלומים' בתכניות התגמולים של החברה.

האופציה החדשה להטסה במסוק הינה חלק מהתרחבות קרובה של החברה לעבר תחום כלי הרכב המעופפים, אשר צפויים להיות מושקים בשנת 2023 בלוס אנג'לס ודאלאס, ארה"ב, ובמלבורן שבאוסטרליה. השירות העתידי והלא מעט עתידני ימותג תחת השם Uber Air.

המהלכי הללו יסייעו יצליחו אולי לסייע לחברה להגדיל את ההכנסות, דבר שלא יזיק לאובר, שעל אף הצלחתה לא מצליחה להגיע לכדי רווחיות. אובר עדיין לא הרוויחה ואיבדה מיליארד דולר ברבעון הראשון של 2019. קברניטיה כבר הודו בפומבי שייתכן שיחלפו שנים עד שהחברה תתחיל גם להרוויח.

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים