טרונובייט תבצע פרויקט IIoT בנען-דן ג'יין – במאות אלפי שקלים
חברת ההשקיה החכמה תטמיע בשלו מחלקות במפעל שלה את Plant Sharp – מערכת ניהול רצפת הייצור של טרונובייט ● כך, אנשי נען-דן ג'יין יוכלו לבחון ולהעריך עד כמה יעיל השימוש בקווי הייצור באמצעות ניטור המשאבים השונים שלה
עולם האינטרנט התעשייתי של הדברים (IIoT) צובר תאוצה, וגם חברת ההשקיה החכמה נען-דן ג'יין עולה על העגלה. היא עושה זאת באמצעות הטמעה של Plant Sharp – פתרון ניהול רצפת הייצור (MES) של טרונובייט (Trunovate) מקבוצת קונטאל. בימים האחרונים התקיימה פגישת התנעה לפרויקט ולוחות הזמנים שלו ייקבעו בקרוב. החברות לא מסרו את היקפו הכספי, אך על פי ההערכות בשוק, הוא עומד על מאות אלפי שקלים.
במסגרת הפרויקט, שלוש מחלקות במפעל יטמיעו מערכת אפקטיביות ציוד כוללת (OEE – Overall Equipment Effectiveness), המאפשרת לחברה לבחון ולהעריך עד כמה יעיל השימוש בקווי הייצור באמצעות ניטור המשאבים השונים שלה. אינדקס ה-OEE משמש לרוב כמדד ביצועים מרכזי (KPI), כאשר מונהגות בארגון שיטות עבודה של ייצור רזה.
מיכאל שטיינמץ, סמנכ"ל התפעול בנען-דן ג'יין, אמר כי החברה החליטה להכניס מערכת OEE מאחר ש-"מפעל ייצורי ללא מדידה ויכולת למידה לא יכול לשרוד בעולם המודרני – בטח שלא בישראל, עם התחרות הגלובלית הקשה, בה נדרש לייצר מנגנון מדידה, מעקב וטיפול מתמיד".
בהתייחסו לקריטריונים המובילים שהנחו את נען-דן ג'יין בחיפוש ובחירת ספק ציין שטיינמץ כי "חיפשנו חברה בעלת מוניטין בשוק ועם יכולת מוכחת בתחום שלנו. בד בבד, הדרישה שלנו הייתה לפתרון מתקדם נוח וגמיש".
סער סינוואני, מנהל מחלקת הצלחת לקוח בטרונובייט ומי שמוביל את הפעילות מול נען-דן ג'יין, אמר כי "זה פרויקט חשוב ומאתגר, ושהמערכת עתידה להניב ערך מוסף ללקוח. שילוב של צוות מיומן ומקצועי הן מצד הלקוח והן מהצד של טרונובייט יוביל להטמעה מוצלחת של מערכת ה-MES".
Plant Sharp הוא פתרון הדגל של טרונובייט ואחד מפתרונות האינטרנט התעשייתי של הדברים הבולטים. ככלל, החברה מספקת פתרונות IoT למגזרים שונים במשק, עם דגש על חדשנות הובלה עסקית ואינטגרציה כוללת.
תגובות
(0)