Arm הכריזה בישראל על תכנית לתמיכה בסטארט-אפים בתחום השבבים

חברת Arm יוצאת בתוכנית לעזרת סטארט-אפים בתחום השבבים ומשיקה תוכנית לחברות סטארט-אפ בתחום השבבים ● מציעה גם גישה חינם למאגר תכנים של קניין רוחני וידע הפופולריים ביותר בעולם תכנון השבבים

ARM. התנגדות לרכישתה על ידי אנבידיה

Arm מכריזה בישראל על התוכנית Arm Flexible Access for Startups הבינלאומית, המיועדת לתמיכה בסטארט-אפים בראשית דרכם – הרחבה לתוכנית Flexible Access שכבר זכתה להצלחה רבה. יוזמה חדשה זו מציעה לחברות סטארט-אפ גישה ללא כל עלות למגוון עצום של קניין רוחני וידע של Arm, יחד עם קבלת תמיכה גלובלית וגישה לתוכניות הדרכה. המטרה היא לאפשר לחברות הסטארט-אפ להתחיל את המסע שלהן לייצור מסחרי של שבבים ולהגדיל את היקף עסקיהן.

"במפת הזירה העסקית המאתגרת של ימינו, חדשנות היא קריטית היום יותר מתמיד. חברות סטארט-אפ עם רעיונות מבריקים זקוקות לנתיב המהיר והאמין ביותר להצלחה ולצמיחה," אמרה דיפטי ואצ'אני, סגנית נשיא בכירה ומנכ"לית פעילות האוטומוטיב ומוצרי ה-IoT בחברה. Arm Flexible Access for Startups מציעה לגופים שנכנסים לראשונה לתחום השבבים נתיב מהיר וכדאי כלכלית ליצירת אבות טיפוס, מה שמוביל לאמון רב יותר מצד משקיעים ויכול להוביל גם למימון העתידי".

חברות סטארט-אפ בתחום השבבים שנמצאות בשלבים הראשונים שלהן יכולות כעת לקבל גישה למגוון רחב של קניין רוחני של Arm ללא עלות, כדי לאפשר להן לתכנן ולייצר אבות טיפוס עם מגוון הפתרונות של Arm לאורך כל השלבים במחזור פיתוח המוצר. Arm הגדירה חברות שנמצאות ב-"שלבים מוקדמים" ככאלה שגייסו הון של עד 5 מיליון דולר. סטארט-אפים שעומדים בקריטריונים אלו יוכלו לקבל גישה לפורטפוליו רחב של מעבדים המבוססים על הטכנולוגיה של Arm, לרבות משפחות המעבדים Cortex-A, Cortex-R ו-Cortex-M, שבבים גרפיים נבחרים ממשפחת ה-Mali, שבבי עיבוד תמונה, כמו גם אבני בנייה אחרות לייצור מערכות על שבב. סטארט-אפים יוכלו גם לשפר את היכולות והניסיון שלהם עם גישה לאקו-סיסטם המוביל של Arm, הכולל מתכנני שבבים, מפתחי תוכנה, אנשי תמיכה, תוכניות הכשרה וכלים.

תגובות

(1)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים