גידול של מאות אחוזים בלקוחות ובהכנסות לסטארט-אפ הישראלי טורק

החברה - העוסקת באבטחת מידע - הודיעה היום (ב') על גידול של 385% בלקוחות ו-360% בהכנסות ● בנוסף היא רשמה צמיחה של 150% במספר העובדים ובישרה על פתיחת משרדים חדשים באירופה ואסיה

מייסדי טורק. מימין לשמאל: לאוניד בלקינד, ה-CTO; עופר סמדרי, המנכ"ל; ואלדד לבני, ה-CINO.

הסטארט-אפ הישראלי טורק (Torq) – המפתח פלטפורמת אוטומציה ללא קוד לצוותי אבטחת מידע – הודיע היום (ב') על צמיחה של 385% בלקוחותיו, על עלייה של 360% בהכנסות, וכן על עלייה של 150% במספר העובדים בחברהב בשלושת הרבעונים האחרונים.

בנוסף נמסר כי החברה פתחה משרדים חדשים בבריטניה, ספרד ואסיה, ויש לה כעת מעל 100 שותפים לאינטגרציה טכנולוגית, ביניהם: אורקה (Orca), סנטינל וואן (SentinelOne), ארמיס (Aramis) ו-Wiz.

טורק ציינה כי ההתרחבות שלה "מעידה על האימוץ הנרחב של הפלטפורמה – החל מחברות Fortune 100 עד לסטארט-אפים".

הפלטפומה של החברה מאפשרת ללקוחותיה לייצר זרימות עבודה אוטומטיות (Automated Workflows) להגנה על הארגון, לייעל תהליכי ניהול סיכונים וליצור אוטומציות למשימות אבטחה ידניות, הגוזלות זמן יקר מארגונים.

"הצמיחה המשמעותית של טורק היא ההוכחה לצורך של השוק בפלטפורמת ההגנה שלנו. צוותי אבטחה שונים, מקטנים לגדולים, יכולים להתאים אליהם את הפלטפורמה ולהתמודד עם איומי סייבר בכל קנה מידה", אמר עופר סמדרי, מייסד שותף ומנכ"ל טורק. "ארגונים רבים כיום מתמודדים עם תהליך המעבר לענן ואיום הסייבר שמתעצם בעקבותיו. אוטומציית ה-no-code הפשוטה של טורק מאפשרת לארגונים אלו לחסום את נפח האיומים, שגדל באופן אקספוננציאלי. טורק גם מסייעת לייעל את הזמן של צוותי האבטחה – תהליכים ידניים שגוזלים זמן ומייצרים תוצאות כוזבות נחסכים, והצוותים יכולים להתמקד בעבודה משמעותית בעלת ערך גבוה יותר".

זרימות העבודה האקטיבית גדלו פי 3.5

לפי החברה, החברות המשתמשות בפלטפורמה שלה הגבירו את זרימות העבודה האקטיבית שלהם פי 3.5, דבר המעיד על השימוש הגובר והמשיכה שלהן לפלטפורמה. כל לקוח מעבד מאות אלפי אירועי סייבר ביום, תוך שימוש ב-טורק כהגנה ומפני איומים וגם כדי להבטיח עמידה בתקני סייבר מחמירים כמו NIST או  MITRE.

"גישת אוטומציית האבטחה הייחודית ללא קוד של טורק שינתה והאיצה באופן מהותי את יכולתו של צוות האבטחה שלנו לזהות ולתקן במהירות איומי אבטחת סייבר", ציין ירון סלוצקי, ה-CISO של חברת אגודה (Agoda). "בזכות טורק, אגודה שיפרה משמעותית את עמדת הגנת הענן שלה, והגיעה לרמה חדשה של דיוק בתפעול האבטחה. ה-workflows המובנים מראש של טורק מאפשרים לנו לפרוס בקלות הגנות סייבר בקנה מידה בכל רחבי הארגון שלנו, למפות אינספור מקרי שימוש שונים ולהגן עלינו בנקודות החדירה האפשריות".

בנוסף למספר הלקוחות הגדל, טורק מתחזקת קהילה של מעל ל-100 שותפים טכנולוגיים, שממלאים תפקיד קריטי בהתקדמות והתפתחות המוצר. ביוני האחרון, הקימה טורק גם את Torq Automation Alliance, תוכנית שותפי ערוצים ראשונה מסוגה. הברית נועדה למקסם את התועלת שהשותפים מספקים ללקוחות, על ידי מתן גישה יעילה לפלטפורמה, ההפעלה וחומרי השיווק של טורק. חברי Torq Automation Alliance יכולים גם למנף את בסיס הידע ואת ספריית התבניות של טורק כדי לטפל כמעט בכל תהליך אבטחה.

בשלהי 2021 הודיע הסטארט-אפ טורק על השלמת סבב גיוס B בסך 50 מיליון דולר. הסבב הובל על ידי קרן ההשקעות הבינלאומית Insight Partners. בתום הסבב עמדו סך גיוסי החברה על 78 מיליון דולר.

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים