תוכן שיווקי

לקראת אירוע | אירוע אבטחת המידע השנתי צרפת-ישראל שנערך בחסות אנשים ומחשבים יוצא לדרך זו השנה השישית ברציפות

01/03/2012 17:11

ב-2 באפריל יערך המפגש השנתי השישי במספר, במהלכו יציגו בכירי ענף אבטחת המידע מצרפת ומישראל את המגמות והסכנות החדשות בתחום הסייבר ואבטחת המידע ודרכים להיערך ולהתמודד.

לדברי דוד חוה, מנכ"ל חברת היעוץ MIW, תעשיית אבטחת המידע הצרפתית שקשריה עם זו הישראלית הולכים ומתרחבים, רואה בשת"פ עם ישראל כקרש קפיצה להובלת השוק העולמי, וזאת באמצעות שילוב עוצמת החברות המובילות מצרפת עם החדשנות, המעוף והמוניטין של הישראלים כמובילים בכל הקשור לפיתוח אמצעים להגנה גם פיזים וגם דיגיטלים.

המפגש השנתי שמנהל מידי שנה מאגד אבטחת המידע הישראלי ביחד עם מובילי השוק הצרפתי, נועד לסייע למובילי השוק הצרפתי להיחשף ולהטמיע פתרונות אבטחה חדשים-מתקדמים לטובת שימור על הובלת שוק מול מתחרים עולמיים. לחברות הישראליות זוהי הזדמנות לחשוף את פתרונותיהם בפני מקבלי החלטות בחברות עם זרועות שיווק מובילות בעולם.

האירוע השנה יהיה מתוקשר יותר מבעבר – הן בצרפת והן בישראל, במגמה לחזק את עוצמת והשפעת המיפגש לכדי כזה שיהא מוביל לא רק לשת"פים, הסכמי OEM וייצוג אלא גם לטובת השפעה על התקינה והחקיקה העולמית בתחום. בין הגופים הצרפתים שיטלו חלק במפגשים עם חברי המשלחת הישראלית, ניתן לראות את מובילי השוק בתחום הבנקאות, מוסדות פיננסים, אינטגרטורים וכן ארגונים גדולים שלהם צורכי אבטחה דיפרנציאלים, דוגמת, יצרני רכב מרכזיים ואופרטורים: פראנס טלקום, AGF, יבמ צרפת, IC Telecom, לה פוסט, Natixis, אלקטל-לוסנט, CS, אורנג' ביזנס סרוויסס, Thales, סטריה, Societe Générale, רנו, PSA, סיטרואן ו-BNP Paribas.

את האירוע יסקר בהרחבה עורך עיתון האבטחה המרכזי בצרפת, מארק ג'ייקוב ובישראל יסוקר על ידי אנשים ומחשבים, שכמידי שנה נותנים את חסותם לאירוע.

מימין: ז'אק בירגבל, דירקטוריון לשכת המסחר ישראל-צרפת (CCFI); דוד חוה, מנכ"ל MIW; דומיניק בוארה, מנכ"ל NanoJV; הנרי קוקיירמן, נשיא לשכת המסחר ישראל-צרפת (CCFI); אנדרה מא'ארק, סגן נשיא לשכת המסחר ישראל-צרפת (CCFI)

בין חברי המשלחת הישראלית, ישתתפו גם החברות הבאות:

אלביט מערכות (Elbit Systems) – שכבר בשנת 2007 עברה את מחזור ה-2 מיליארד דולר. קו המוצרים של החברה כולל מיגוון רחב של טכנולוגיות מתקדמות, אלקטרוניות ואלקטרו-אופטיות משולבות, עבור השוק הביטחוני ברחבי העולם. תחומי העיסוק העיקריים כוללים מערכות מוטסות, קרקעיות וימיות, מל"טים (מטוסים ללא טייס), מערכות שליטה, בקרה, תקשורת, מחשבים ומודיעין (I4C), מערכות אלקטרו-אופטיות וטכנולוגיות חלל מתקדמות, חליפות לוחמה אלקטרונית, מערכות התראה למטוסים, מערכות ELINT, עורקי נתונים ותקשורת צבאית ורדיו. בנוסף, עוסקת החברה בהשבחת פלטפורמות צבאיות קיימות ובפיתוח טכנולוגיות ויישומים מתקדמים לתחומים צבאיים, ביטחון פנים ותעופה אזרחית.

אודיוקודס (Audiocodes) – שבשנת 2010 הגיעה להכנסות של 150.04 מיליון דולר. קו המוצרים עצמאי של החברה כולל שבבי דחיסת קול לרשתות תקשורת נתונים, חומרה תוכנות ושבבים להמרת אותות אנלוגיים לדיגיטלים (DSP), כרטיסי תקשורת ותוכנות תקשורת. הטכנולוגיה של אודיוקודס מאפשרת לצמצם את רוחב הפס שגוזל אות קול על ידי דחיסתו וצמצומו, וזאת תוך שמירה על איכות קול סבירה.

קוברטיקס (Covertix) – הוקמה ב-2007 על-ידי צח קאופמן, המשמש היום כ-CTO של החברה, ואלון סמיה – המכהן כיום בדירקטוריון החברה. קוברטיקס פיתחה את ה-SmartCipher, פתרון שבעזרתו יכול הארגון לשלוט במידע, לחלק הרשאות המותירות לצפות ולהשתמש במידע מסויים אך גם לאסור, להגביל פעולות מסוימות על המסמך, ועוד. בנוסף, עם SmartCipher ניתן גם להגדיר סדרי עדיפויות לשליטה במידע גם כאשר הוא יוצא מתוך הארגון. למשל, עובד שצריך לגשת ממסוף במדינה זרה לקבצים, או עובד שלקח איתו את המחשב הנייד שלו כדי לעבוד על חלק מהקבצים בדרכים, ועוד.

סייבר ארק (Cyber-Arc) – שהוקמה ב-1999 על ידי אודי מוקדי – המשמש כמנכ"ל החברה, ואלון כהן – יו"ר החברה. החברה מעסיקה כ-170 עובדים, מתוכם 100 במרכז הפיתוח בפתח תקווה שמשמש גם כמטה החברה באירופה. סייבר ארק היא חברת תוכנה ישראלית בתחום אבטחת המידע שבנתה מודל של כספות דיגיטליות לשליטה ובקרה על מידע רגיש בארגונים, ועוזרת להם להגן על הנתונים הרגישים מפני אנשים בתוך הארגון ומחוצה לו. סייבר ארק משרתת כ-1,000 חברות בעולם על פי נתוניה, בהן כ-35% מהחברות הרשומות בדירוג Fortune 100, וכן שמונה מתוך עשרת הבנקים הגדולים בעולם. בין לקוחות החברה: כל הבנקים, חברות הסלולר וחברות הביטוח הגדולות בישראל, ובעולם – חברות כגון מוטורולה, פייזר, טיים, דויטשה בנק, ברקלי'ס, ING, וירג'ין, P&G ודל.

וייז-מון (Wise-Mon) – חברה מובילה בתחום אבטחת רשתות וניטור פתרונות רשת. החברה מספק גישה לרשת שליטה, המלאי וניטור עבור שניהם ארגוני ותשתיות חברת טלקום. בין פתרונותיה: SWAT, מוצר תוכנה המספק פתרון כולל עבור בקרת גישה לרשת (NAC) מבוסס על בדיקת מכשירים הדורשים שירותי רשת. הפתרון מאפשר למנהל המערכת מחלקות הביטחון להגדיר ולאכוף מדיניות ברורה של אישור גישה LAN בהתבסס על סוג ההתקן המחובר.

ניתן לקבל פרטים נוספים ולהירשם מול עפרה רקלין.

אירועים קרובים