מה שחשוב באמת: מאריכים את זמן הסוללה ב-50% ויותר!

אפליקציית 360Battery - Battery Saver עונה על הצורך בקבלת מידע ואפשרויות פעולה, בכל מה שקשור לסוללה ● למידה נכונה של כל האפשרויות, יכולה בפירוש להאריך את הזמן שלכם ללא צורך בחיפוש שקע חשמלי או סוללה ניידת

טעונים לנצח. 360Battery - Battery Saver

אחת הידיעות המשעשעות בעת האחרונה, לפחות מבחינתי, הייתה זו שסיפרה על קפיצת ענק במכירת סוללות ניידות עבור טלפונים חכמים בשבועיים הראשונים לאחר השקת Pokemon GO.

למה משעשע? כי לך תאמין שמשחק יגרום לקפיצה של 101%, במונחים של שנה לשנה, במכירות של סוללות. זה לא קרה במקרה של Candy Crash, זה לא קרה במקרה של Angry Birds על שלל משחקי הסדרה – זה כן קרה עם Pokemon GO שגורם לטלפון לנצל היטב את רוב החיישנים שבו כולל GPS, כולל העברת נתונים בדור רביעי, כולל מצפן ועוד כמה.

מה שעוד יותר מוזר בהקשר הזה, הוא שזה קורה בתקופה שגם כך יש עלייה קבועה של מכירת סוללות ניידות, וזה עוד יותר מוזר שזה קורה כיום כשאר הסוללות שמגיעות עם המכשירים גדולות פי כמה מהסוללות שהיו משובצות בטלפונים לפני כשנה.

כיום סוללות של 3,000mAh ו-4,000mAh הן ממש ממש לא משהו מיוחד, לא במכשיר קצה גבוה, ואפילו לא במכשיר שוק ביניים ולמטה מכך. יש אפילו מכשירים עם סוללות של 6,000mAh ואף הרבה יותר מכך, ומכשירים כאלו נמכרים קודם כל בזכות הגודל המטורף הזה של הסוללות.

כך או כך, אתם בטח מבינים, שסוללת הטלפון החכם שלכם הייתה ונשארה אחד הדברים הכי חשובים שיש. כיום המכשירים כל כך חזקים, שהסוללה אולי מעניקה יותר זמן שיחה, בממוצע, אבל לא כמו שהיה אפשר אולי לצפות לו מהגידול בפועל בהיבט של נפח עבודה.

להאריך את זמן העבודה של סוללות המכשירים

זו הסיבה שאפליקציות ששומרות על הסוללה היו ויישארו פופולריות, ואחת המעניינות שבהן היא 360Battery – Battery Saver, שלפי יוצריה מסוגלת להאריך את זמן העבודה של סוללות המכשירים ב-50% ויותר, כשהכוונה היא בעיקר למכשירי אנדרואיד. היא גם משולבת במידה מסוימת בתוך אפליקציה אחרת שמיועדת ל-iOS, אבל לא עם כל התכונות שיש לה במכשירים שמבוססים על מערכת ההפעלה של גוגל (Google).

אחד הדברים הראשונים שבולטים לעין היא שהאפליקציה מצרפת וידג'ט צבעוני וברור מאוד לקריאה למסך הנעילה של המכשיר. כלומר, ברגע שהמסך נדלק רואים מיד מה מצב הסוללה כך שניתן לקבל החלטה מודעת באותו רגע מה לעשות. הוידג'ט מראה מה מצב הסוללה, כלומר כמה אחוזי עבודה נותרו, מה הטמפרטורה שלה, והכי חשוב, כמה זמן נותר לעבודה. לחיצה כפולה על הווידג'ט הזה מעבירה את המשתמש ישירות לאפליקציה עצמה.

דרך אחרת היא כמובן לבצע לחיצה כפולה על האייקון של האפליקציה בדף בית כזה או אחר של המכשיר, כשאז מגלים שלצידו יש עוד אייקון שקוראים לו Save Power שפשוט חוסך למשתמשים את כל הצורך להיכנס לאפליקציה, ובהתאם להגדרות המהירות שלה הוא מאפשר עוד זמן עבודה. האייקון הוא בצורת שבשבת לבנה על רקע כחול, ולאחר שהוא מסיים את העבודה המהירה, רואים על המסך הודעה – כמה זמן עבודה נוסף.

במסך הבית של האפליקציה, אם מבצעים גרירה עד למעלה מגלים את הכפתור הכי חשוב, וזה כפתור המיטוב (Optimize). לחיצה עליו מבצעת את ה"קסם" ומראה לאחר מכן כמה זמן נותר במצב הסוללה הנוכחי. גלילה מטה מתחילה לגלות מגוון אפשרויות נוספות, והראשונה היא אפשרות למנוע מאפליקציות לעלות לזיכרון עם הפעלת המכשיר ולהתחיל לעבוד ברקע. כל אפליקציה כזו זקוקה לזמן סוללה מסוים, גם כשהיא ממוזערת, וכל סגירה של אפליקציה כזו מאפשרת להאריך במידת מה את חיי הסוללה.

לעצור אפליקציות שלא רוצים בהן

בהמשך הדף רואים אלו אפליקציות השתמשו בהכי הרבה מזמן הסוללה מאז ההטענה האחרונה ועוד קצת מידע על הסוללה. לחיצה על האזור של האפליקציות מציגה רשימה מסודרת ומאורגנת וארוכה יותר של האפליקציות, עם אפשרות למשתמש לעצור אפליקציות שהוא לא רוצה בהן יותר. לחיצה על אזור המידע של הסוללה מציגה גם היא נתונים נוספים הכוללים כמה זמן נותר לפי המתנה, צילום, Wi-Fi ועוד.

תחת האפשרות Save יש מספר אפשרויות נוספות לחסכון בסוללה, ואחת מהן היא האפשרות לחסוך בזמן סוללה כשהמכשיר נמצא בעמוד הנעילה שלו, הגדרה של ביצועים עבור מצבי חיסכון שונים, וכן אפשרות לבצע הטענה מהירה יותר על ידי השבתן – ולא זמנית – של אפליקציות בזמן שמחברים את המכשיר למטען. אפשר אפילו לעקוב אחר היסטוריית ההטענות של המכשיר, באמצעות לוח שנה אינטראקטיבי.

לאפליקציה יש עוד כמה אפשרויות נוספות שצריך וכדאי לחקור, כמו אפשרות לבצע נעילה של אפליקציות על ידי שימוש בסיסמה, שכמובן אינה קשורה לחסכון בזמן הסוללה, אבל יכולה לשמש את מי שהמכשיר שלו יכול להגיע גם בזמן רגיל לידי ידיים אחרות.

בקיצור 360Battery – Battery Saver היא אפליקציה שכדאי לכם להתקין במכשיר שלכם כי היא עונה על הצורך בקבלת מידע וקבלת אפשרויות פעולה בכל מה שקשור לסוללה, ולמידה נכונה של כל האפשרויות שלה יכולה בפירוש להאריך את הזמן שלכם ללא צורך בחיפוש שקע חשמלי או סוללה ניידת.

לאנדרואיד לחצו כאן.
ל-iOS, וכאמור בגרסה מעט שונה שקשורה לטיפול בתמונות, לחצו כאן.

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים