מלון מהדור החדש – המלון הדיגיטלי הראשון של רשת דן
"בית עמידר" ברחוב שאול המלך בתל אביב הפך למלון החברתי-טכנולוגי Link Hotel & Hub - המקום מתופעל על ידי המשתמשים באמצעות יישום ייעודי וכולל עוד שלל חידושים חדשניים ומודרניים, כיאה למלון עדכני בלב מרכז העסקים של "אומת הסטארט-אפ"
רשת מלונות דן השיקה השבוע את מלון Link Hotel & Hub – מותג חדש של הרשת, המציע קונספט מלונאי-חברתי חדשני, שפונה "לדור החדש של התיירים ואנשי העסקים, המתאפיינים בסדרי עדיפויות שונים".
הקונספט חדש שם דגש על חיבור וה"ביחד" החברתי עם המיוחד והצעיר בעיר – אומנות רחוב וטכנולוגיית אירוח מתקדמת. עלות הסבת המבנה בשדרות שאול המלך, ששימש בעבר כמטה של חברת עמידר, למלון Link נאמדת בכ-40 מיליון שקלים.
כחלק מתפישת עולם מלונאית זו, תרגם המלון את מרבית השירותים לאורח, ששמורים בדרך כלל לאנשי צוות בשר ודם, לאפליקציות המאפשרות לחסוך בעלויות התפעול, בעלויות הלינה, ואף ליהנות מחוויית שימוש ושירות זריזה ואפקטיבית.
יש לציין כי מגמה זו של מעבר למלונות אורבניים, עם מינימום צוות ומקסימום טכנולוגיה, הולכת וצוברת תאוצה בבירות אירופה בשנים האחרונות, ואך טבעי שתל אביב, היושבת בלב מרכז העסקים של "אומת הסטארט-אפ" תאמץ אף היא את המודל.
עמדת קבלה Out – אפליקציה In
אורחי המלון מוזמנים לעשות שימוש ב-LinkApp – אפליקציה חדשנית ומקיפה לתפעול השהות במלון, המאפשרת לבצע צ'ק אין וצ'ק אאוט, להזמין אוכל ושתייה ושירותי מלון, וכן ליישם מגוון פונקציות בתוך החדר: פתיחת החדר, הפעלת הטלוויזיה, הפעלת המזגן וכוונון הגדרות עוצמת האור והאווירה בחדר.
המטרה היא שכל הפעולות במלון ייעשו על ידי האורחים באופן עצמאי, וזה בתורו, כך מסבירים היזמים, יחסוך לאורחים כסף.
מכיוון שאין במלון דלפק קבלה, את כל הרישום לחדרים, פתיחתם, כמו גם הזמנת אוכל או קבלת חשבון סופי, קבלת מידע על מה קורה בעיר ואפילו קריאה לעזרה – עושים באמצעות האפליקציה, שאותה מורידים לטלפון הסלולרי. כהתחלה תופעל האפליקציה בשפה האנגלית, בהמשך תשלב גם עברית, ומאוחר יותר היא תפעל גם בשפות נוספות.
רון פדרמן, אשר הוביל את צוות הפיתוח של מלון ה-Link, אמר כי "המשימה המוצהרת שלנו היא לענות על צרכי הנוסע המודרני, ולכן הורדנו ושינינו חלק גדול מהתהליכים שמאפיינים מלונות רגילים. במלון לא מקבלים תשלומים במזומן, אין דלפק קבלה, ואין 'בל-בוי'. אבל יש צוות שירות רב-תכליתי, נגיש, חדור מוטיבציה ודינמי, שזמין 24/7 ופועל על פי העיקרון של 'כולם עושים הכל', בגובה העיניים וברמת שירות טובה, במחירים נוחים ובתמורה גבוהה".
גרפיטי של אמני רחוב תל אביביים
על עיצוב המלון, בן 8 הקומות, הופקדו האדריכל רני זיס והמעצבת דנה לייטרסדורף, בעלת משרד המתמחה בעיצוב בתי מלון ומשרדים.
כחלק מהתפישה העיצובית נותן המלון במה לסצנת אומנות הרחוב התל אביבית, אותה אצר הצלם דניאל סיבוני, שזכה להכרה בינלאומית וקיבל פרס על מפעל חיים בפסטיבל הסרטים בקאן. סיבוני הקצה קומות שונות במלון לאומני רחוב תל אביביים עכשוויים, וביניהם שמות כמו בזוקה ג'ו, יוני דנציגר, דן גרובר ומיכל רובין.
עבודות האמנות שלהם יוצגו בחדרי האורחים ובחללים המשותפים, וגם יוצעו לרכישה. את היצירה הנבחרת ניתן להזמין, לשלם ולקבל ארוזה הביתה – בארץ ובחו"ל.
במקום הלובי המסורתי, במבואת המלון ממוקם ה-Hub שהוא חלל עבודה משותף עם שולחנות עבודה, חדרי פגישות בגדלים שונים, שולחן ביליארד ומשחקי וידיאו ולוח. הרעיון הוא להפוך בשעות הערב את ה-Hub לאזור בילוי ומפגש עכשווי, כולל שימוש בכלי התצוגה לצפייה במצגים, סרטים ואירועי מוזיקה וספורט, כשבמרכז ה-Hub מטבח פתוח ובר משקאות.
במלון 94 חדרים בגדלים שונים – 62 מהם בגודל של 17 מ"ר; 25 בגודל 21 מ"ר; 5 מהם חדרי משפחה – אחד גדול ומיועד ל-8 אורחים; וסוויטה בגודל של 40 מ"ר המתאימה ל-6 אנשים. החדרים מאובזרים בין השאר בציוד חדשני כמו חדר רחצה עם מקלחת גשם, תאורה המתכווננת לצבעים שונים, טלוויזיה חכמה בגודל 55 אינץ', ושקעי USB לטעינת מכשירים ניידים. כמו כן יתאפשר שיקוף המסך של המכשיר הנייד האישי במסך הטלוויזיה של החדר, ושימוש בטלפון האישי כטלפון מקומי במלון ובעיר.
בכניסה למלון ממוקם אספרסו בר LinkCafe, שיהיה פתוח 24/7. עוד ב-Link, מתחם ספא וכושר עם ציוד מלא, אימונים אישיים וחדרי מסאז' פרטיים.
מחירים: הרשת מבטיחה להיות זולה בכ-20 אחוזים ממלונות אחרים בארץ' ומציעה מחירי פתיחה של 200-150 דולרים ללילה, שהם כ-720 שקלים. המחיר לא כולל מע"מ או ארוחת בוקר.
תגובות
(0)