"היעד: האצת הליכי הפיתוח בסביבות AI"
לירון ברינדר ויניב נורמן, מהנדסי מערכות מ-VMware, סיפרו בכנס הלקוחות השנתי של דל על הפורטל בשירות עצמי שמציעה VMwar, דרכו ארגונים יכולים "לצרוך שירותי תשתית באון פרם, או בענן הציבורי – ולנהלם ביעילות"
"ארגונים נדרשים להאיץ את תהליכי הפיתוח והפריסה של מערכות מבוססות בינה מלאכותית. ארגונים נמצאים כיום בהתמודדות מול שלל אתגרים, ולא רק טכנולוגיים. אחד מהם הוא הצורך להשתפר בפיתוח תוכנה, על מנת לענות במהירות לדרישות העסקיות המשתנות, להגיע מהר יותר לשוק (TTM) עם מוצרים ושירותים, ולספק חוויה טובה יותר ללקוחות. עם הפתרונות שלנו, אנו מאפשרים לאנשי התשתיות ולמפתחים בארגונים לקבל פורטל בשירות עצמי, דרכו הם יכולים לצרוך שירותי תשתית באון פרם, או בענן הציבורי – ולנהלם ביעילות", כך אמרו לירון ברינדר ויניב נורמן, מהנדסי מערכות מ-VMware.
השניים דיברו בכנס הלקוחות השנתי Dell Technologies Forum TLV 2023. הכנס, בהפקת אנשים ומחשבים, נערך השבוע (ג') בגני התערוכה בתל אביב, בהשתתפות אלפי לקוחות החברה ושותפיה העסקיים.
עורכים היכרות עם Aria Automation
ברינדר הציג את Aria Automation, פתרון של ענקית הווירטואליזציה לעננים הציבוריים, הפרטיים והריבוניים. "החבילה", הסביר, "מאפשרת הנגשה של שירותי תשתית בענן הפרטי והציבורי למפתחים ולגופי תשתיות, בהסתמך על פורטל בשירות עצמי. היא משפרת את יעילות ה-IT הארגוני, ומעניקה חופש למפתחים, תוך כדי שמירה על מדיניות גופי התשתיות".
לדבריו, "במסגרת הפתרון, אנו מאפשרים ליצור יכולות לקבלת שירות עצמי של שירותים, ולנהל אותם בסביבה מרובת עננים. כך, משתמשי הקצה יכולים לצרוך ולנהל את סביבת ה-IT הכוללת יכולות בינה מלאכותית ומבוססת GPU של אנבידיה (NVIDIA)".
הוא הציג סיפור לקוח של ארגון ישראלי, שלאחר הטמעת פתרון זה, בשילוב Tanzu, משתמשי הארגון קיבלו יכולת לקבל סביבת קוברנטיס בלחיצת כפתור, וכך להאיץ את תהליכי הפיתוח והפריסה של מערכות מבוססות AI.
נורמן אמר: "המפתחים לא צריכים לבזבז את זמנם על תצורות (קונפיגורציה) של סביבות, אינטגרציות עם מערכות והתאמה לתשתיות. אנו מסייעים למפתחים להאיץ את הליכי הפיתוח על גבי קוברנטיס, ולעשות זאת באופן מאובטח".
לשחרר את המוצר ללקוחות מהר יותר
לדבריו, "סביבת הענן משפיעה על יעילות עבודת המפתחים. מפתחים צריכים להתמקד בכתיבת קוד וביצירת חוויות משתמש מתאימות. אלא שחלק ניכר מזמנם מוקדש לבנייה והרצה של יישומים חדשים, כך שיוכלו להשתלב עם יישומים קיימים ושירותים תומכים, וכל זאת באופן מאובטח. ארגונים אימצו בשנים האחרונות את הקוברנטיס, תוך כדי כך שהם עדיין מתרגלים לסביבות הענן השונות ולומדים אותן. כך, עליהם גם לבחור את הסביבה המתאימה להם לפיתוח".
"המטרה", ציין, "היא לסייע למפתחים בתהליכי הפיתוח, תוך שילוב עולמות התוכן החדשים, של מודלים של בינה מלאכותית (AI) ולימוד מכונה (ML). זאת, בלא להתחיל את הפיתוח מההתחלה, כך שניתן יהיה לשחרר את המוצר ללקוחות מהר יותר, ולאחר מכן – לשחרר גרסאות מהר יותר. את כל זאת אנו מאפשרים בסביבות מרובות עננים".
לדבריו, "יש לנו פתרון קוברנטיס, המאפשר בנייה ותפעול של יישומים מודרניים בכל היקף ובכל ענן. הפתרון תוכנן לסייע לארגונים לבנות ולספק פלטפורמה אחידה, חוצת עננים ומאובטחת, שעונה על דרישות השוק והלקוחות".
"אנו מספקים חווית פיתוח טובה לארגונים הבונים ופורשים יישומים בענן בקוברנטיס, ומאפשרים להם לבדוק יישומים במהירות – בלא קשר להיכרות שלהם עם קוברנטיס. אנו מסייעים לצוותי פיתוח היישומים לקצר את משך הליכי הפיתוח, על ידי אוטומציה, בהתממשקות ישירה לעמדות הפיתוח, תוך הגדרה ברורה של הצוותים השונים העובדים יחדיו – ובשיתוף פעולה".
"אנו מסייעים להאיץ את הליכי הפיתוח לאפליקציות מודרניות, על גבי תשתיות קוברנטיס מודרניות בסביבות מרובות עננים", סיכמו ברינדר ונורמן. "עם טכנולוגיה שמשנה את חוקי המשחק בפיתוח פתרונות המניבים ערך עסקי מיידי, עם יכולת לפיתוח מהיר של מוצרים. כך אנו מאפשרים לארגונים לייצר סביבה אג'ילית ולצמצם משמעותית את איכות התוצר וזמן התגובה ללקוחות שלהם. נמשיך לעזור למפתחים בארגונים לפעול מהר ויעיל יותר".
תגובות
(0)