מיהם הסטארט-אפים הישראליים הכי מבוקשים בלינקדאין?
החברה פרסמה את הרשימה השנתית שלה, שמגלה אילו סטארט-אפים ישראליים זכו להתעניינות הרבה ביותר ברשת החברתית
חברת התשלומים מיילו היא הסטארט-אפ המבוקש ביותר על ידי היי-טקיסטים בלינקדאין – כך עולה מנתונים שהרשת החברתית פרסמה היום (ג'). למקום השני הגיעה פורסייט רובוטיקס ולשלישי – פיי (Faye).
זוהי הפעם השלישית שבה לינקדאין מפרסמת את הרשימה השנתית שלה, שסוקרת את הסטארט-אפים שזוכים לתשומת הלב הרבה ביותר של היי-טקיסטים וטאלנטים בתחום. היא מודדת את הסטארט-אפים על בסיס ארבעה עמודי תווך: צמיחה בתעסוקה והגדלת כמות העובדים בחברה; מעורבות, צפיות ומעקבים בעמוד הלינקדאין של החברה על ידי אנשים שאינם עובדיה; עניין בעבודה והגשת מועמדות למשרות בחברה; ומשיכת כישרונות מובילים. השנה, לינקדאין הרחיבה את הקריטריונים להכללת סטארט-אפים ברשימה, כך שהיא כוללת חברות בנות חמש שנים או צעירות יותר.
מיילו, כאמור, היא החברה שהגיעה למקום הראשון. החברה מציעה כלי תשלומים לחברות קטנות ובינוניות, ומספקת ללקוחות שלה נתונים על תזרים המזומנים שלהם. מיילו נוסדה ב-2018 ומעסיקה כיום 628 עובדים. כשהיא מגייסת, היא מחפשת בעיקר מהנדסי תוכנה, מהנדסי פול סטאק ומנהלי מוצר.
פורסייט רובוטיקס, שבמקום השני, מציעה טכנולוגיה רובוטית שמאפשרת למנתחים לבצע ניתוחי עיניים בצורה מדויקת יותר. הטכנולוגיה שלה מבוססות על ראייה מחשובית ועל לימוד מכונה מבוסס AI. היא נוסדה ב-2020, פועלת מיקנעם עילית, מעסיקה 51 עובדים והתפקיד המקושר לה ביותר בלינקדאין הוא של מהנדסי תוכנה.
פיי הגיעה, כאמור, למקום השלישי. החברה התל אביבית נוסדה ב-2021 ומעסיקה 40 עובדים. היא מתבססת על בינה מלאכותית ומציעה למטיילים פוליסות ביטוח, כמו גם מגוון תכונות מותאמות אישית, כגון טיפול בחיות מחמד, השכרת חדרי אירוח לנופש והגנה למבצעי ספורט אתגרי.
למקום הרביעי הגיע הבנק הדיגיטלי החדש של פרופ' אמנון שעשוע, וואן זירו, ואת החמישייה הרשימה סוגרת חברת הטכנולוגיה לעולם המוביליטי אוטופליט. בחמישייה השנייה נמצאות, בסדר יורד, ת'יאטור (Theator), גארדיו, וואלנוט, פיי-אם וג'ונו ג'רני.
תגובות
(0)