טויוטה הובילה גיוס של 27 מיליון דולר למונוגוטו הישראלית
החברה מספקת פתרונות קישוריות מבוססי תוכנה לטובת מעבר בין רשתות סלולריות, פרטיות מהדור החמישי ולווייניות
מונוגוטו, שמספקת פתרונות קישוריות מבוססי תוכנה לטובת מעבר בין רשתות סלולריות, פרטיות מהדור החמישי ולווייניות, הודיעה היום (א') כי גייסה 27 מיליון דולר בסבב A, שהובל על ידי טויוטה ונצ'רס. על המשתתפים בסבב נמנים, בין היתר, סמסונג נקסט, מגנטה ו-ג'יי ונצ'רס. עד כה גייסה החברה סך כולל של 38 מיליון דולר, והיא תשתמש בכספי סבב הגיוס הנוכחי להרחבת תשתיות ולהאצת ההתרחבות הגלובלית שלה.
מונוגוטו הוקמה ב-2018 על ידי מומחים בעלי ניסיון בעולמות האפליקציות, האינטרנט והסלולר: איתמר קוניק, המכהן כמנכ"ל החברה, ומאור אפרתי, סמנכ"ל הטכנולוגיות שלה. שניהם שירתו בשירות קבע בצה"ל – קוניק ב-8200 ואפרתי כעתודאי להנדסת תקשורת. השניים נפגשו בפרינג, שם שימש קוניק כסמנכ"ל הטכנולוגיות ואפרתי כארכיטקט פתרונות, ולאחר כמה שנים החליטו לייסד יחד את מונוגוטו.
הפתרונות של מונוגוטו מאפשרים קישוריות לחברות פורצ'ן 500 בתחומים שונים, כמו רכב, קמעונאות, אנרגיה, שרשרת אספקה וערים חכמות. שירותי החברה זמינים ביותר מ-180 מדינות, תוך שימוש ב-550 רשתות ציבוריות ופרטיות 5G, כמו גם ברשתות לווייניות. בחברה יש כ-50 עובדים, שפועלים מישראל, ארצות הברית, הודו, אירופה ועוד.
קישוריות – חלק בלתי נפרד מהטרנספורמציה הדיגיטלית
הקישוריות הפכה לחלק בלתי נפרד מתהליך הטרנספורמציה הדיגיטלית של ארגונים. היא תומכת במהפכת ה-AI ומשמשת כמנוף לטכנולוגיות חדשניות, כמו משאיות אוטונומיות, רובוטים מתקדמים, רחפנים ומכשירי מציאות רבודה. שינויים אלה מגדילים את הדרישה לפתרונות קישוריות מבוססי תוכנה, שמציעים גמישות ניהולית, ממשקי תוכנה (APIs) ידידותיים למפתחים ומעבר בין ספקי תקשורת שונים, וכן רשתות פרטיות 5G וכיסוי לווייני. את כל אלה מספקת מונוגוטו.
החברה מציעה שירותי קישוריות מבוססי תוכנה (Software-Defined Connectivity), שלדבריה מפשטים את תהליך חיבור המכשירים עבור ארגונים ומפתחים. באמצעות מערכת ניהול אחודה, מונוגוטו מציעה פתרונות שמתבססים על API ומבטיחים שירות איכותי ברשתות שבהן הם מוטמעים, ומספקת קישוריות מאובטחת לחיישנים ומכשירים מחוברים.
קוניק ציין כי "מכשירים כמו רחפנים ומכוניות חשמליות זקוקים לפתרונות קישוריות שונים בזמנים שונים, בהתאם למצב שבו הם נמצאים. מונוגוטו פיתחה תשתית ענן שמפשטת אותה, ומשרתת מאות לקוחות ברחבי העולם, ממגוון תעשיות".
תגובות
(0)