אייקון אפ מגייסת עשרות עובדים

החברה, שמוכרת ומיישמת את פתרונות מחשוב הענן של סרוויס נאו, פותחת את שעריה גם לג'וניורים - בוגרי תואר ראשון בלא ניסיון ● מה המשרות הפנויות?

ליאור גרינברג, מנכ"ל משותף באייקון אפ.

אייקון אפ הישראלית מגייסת בימים אלה לשורותיה כ-30 עובדים נוספים למגוון משרות. החברה, שמונה כיום כ-30 עובדים, מתכננת להכפיל השנה את מצבת כוח האדם שלה.

תחום ההתמחות של אייקון אפ הוא מכירת ויישום פתרונות מחשוב הענן של סרוויס נאו האמריקנית. החברה מגייסת למגוון תפקידים: אנליסטים, מנהלי פרויקטים, מפתחים ומיישמי פתרונות סרוויס נאו. זאת, לטובת פרויקטים בקרב לקוחות ממגזרי ההיי-טק, הפיננסים והביטחון, בארץ ובחו"ל.

לצד מיישמי סרוויס נאו מנוסים, החברה מגייסת גם בוגרי תואר ראשון בעלי ידע טכנולוגי ללא ניסיון, שמעוניינים להתחיל לעבוד בתחומי היישום והפיתוח. או, במילים אחרות, ג'וניורים – קבוצה שבמקרים רבים חבריה מתקשים למצוא עבודה בהיי-טק.

בשנה החולפת גייסה אייקון אפ קרוב ל-20 עובדים, והגיוס הנוכחי מתבצע כחלק מהתוכנית העסקית שלה להמשך התרחבות וצמיחה.

"אנחנו מחפשים אנשים עם DNA מיוחד"

לדברי ליאור גרינברג, מנכ"ל משותף באייקון אפ, "זיהינו צורך הולך וגובר אצל הלקוחות שלנו במומחים, לטובת פיתוח, יישום והטמעת הפתרונות הטכנולוגיים של סרוויס נאו. לאחר שיותר מהכפלנו את מספר העובדים בשנה החולפת כדי לתת מענה לדרישות הללו, גם השנה נכפיל את מספר העובדים שלנו באמצעות גיוס נרחב. חברי הצוות החדשים יעזרו לנו לממש את החזון שלנו, ולהתמודד עם ההזדמנויות והאתגרים הצפויים בשוק, המשתנה במהירות".

לילית חננאל, סמנכ"לית משאבי אנוש באייקון אפ.

לילית חננאל, סמנכ"לית משאבי אנוש באייקון אפ. צילום: פרטי

לילית חננאל, סמנכ"לית משאבי אנוש בחברה, ציינה כי "אנחנו מחפשים אנשים עם DNA מיוחד – בעלי מוטיבציה ורצון ללמוד ולהתפתח, שיצטרפו אלינו. מתודולוגיות ההכשרה שפיתחנו עבור בוגרי מסלולי מדעי המחשב ומערכות מידע מאפשרות לנו לספק כלים ולהכשיר בוגרים לעולם ההיי-טק. זאת, במסגרת תוכנית ליווי מקיפה, שמועברת על ידי מנטורים מנוסים מתוך החברה".

 

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים