אובליסק משיקה בישראל גרסה מתקדמת של פלטפורמת What’sUp Gold
אובליסק משיקה בישראל גרסה 16.3 חדשה לפלטפורמת What’sUp Gold, המשמשת לניהול וניטור של רשתות, תשתיות, ואפליקציות ארגוניות. ההשקה המקומית הינה חלק מגל השקות עולמי של הפתרון שהושק בתחילת חודש יולי. הגרסה החדשה של הפתרון כוללת בין השאר ממשק משתמש חדש ומודרני, תכונות חדשות המאפשרות ניהול אפקטיבי יותר של התשתיות, הוספה של ניטור ביצועים לאפליקציות הארגוניות של מיקרוסופט (Microsoft), ותמיכה מלאה בפרוטוקול NetFlow-Lite של סיסקו (Cisco).
אובליסק מתמחה בהפצה, מכירה, והטמעה של פתרונות IT מתקדמים בתחומי שו"ב, אבטחת מידע ותקשורת, והיא משמשת מפיצה בלעדית בישראל של פלטפורמת הניהול והניטור What’sUp Gold של Ipswitch.
לאפשר זמינות מירבית של הרשת והאפליקציות
שהם דוד, מנכ"ל ומייסד אובליסק, מציין כי "הגרסה החדשה של What’sUp Gold מיועדת בראש ובראשונה לענות על הצורך הקריטי של מנהל התשתיות לאפשר זמינות מירבית של הרשת והאפליקציות הארגוניות. כדי לעשות זאת, הגרסה החדשה תוכננה לספק ממשק משתמש חדש וחוויית משתמש משודרגת, באופן שיקל על איש ה-IT להימנע מרעשי רקע מיותרים בתהליך של ניטור הרשת, ולקבל כלים שיאפשרו לו לפעול בצורה פרואקטיבית ומהירה למניעת נפילה של הרשת או האפליקציה. הדבר הנוסף שכוללת הגרסה החדשה הוא יכולת התבוננות עמוקה יותר מבעבר לתוך הרשת או האפליקציות כדי לוודא שהביצועים של הרשת או האפליקציה הינם מיטביים".
התוספות המרכזיות בגרסת 16.3 של הפתרון כוללות: הוספה של תכונות Maintenance Mode ו-Blackout Period המאפשרות מניעה של קבלת התרעות שווא על נפילה של המערכות במהלך פעילות התחזוקה שלהן; יכולת ניטור של יותר מידע מהתקני האחסון, כולל התקני אחסון שליפים דוגמת דיסק און קי, בעזרת תמיכה בפרוטוקול WMI, ותמיכה סטנדרטית בפרוטוקול SNMP; ממשק משתמש חדש עם דגש על פשטות ויציבות, הכולל אפשרויות הגעה מהירה לפונקציות קריטיות של הפתרון; תמיכה ראשונה מסוגה בתעשייה בפרוטוקול NetFlow-Lite, שעד היום חייב הפעלה של תוספי תוכנה צד ג'; תמיכה בניהול וניטור הביצועים של אפליקציות מיקרוסופטיות דוגמת Exchange, SharePoint, Dynamics, Lync, SQL Server, IIS, Windows, Active Directore ו-Hyper-V.
"הגרסה החדשה של Wha’tsUp Gold מרחיבה את פעילותה מניטור סביבת השרתים לניטור של ביצועי האפליקציות הארגוניות – Application Performance", מציין שהם דוד. "בנוסף, הגרסה תומכת בגישה של Multi Vendor Approach – שבאה לידי ביטוי ביכולת לנטר יותר יצרניות טכנולוגיה מבעבר – כולל בתחום השרתים, תקשורת, וירטואליזציה, אחסון ועד הענן".
400 ארגונים בישראל בחרו What’sUp Gold
"אנחנו רואים יותר לקוחות אנטרפרייז ו-SME מכל הקשת שכבר בחרו בפתרון. עד היום הפתרון עבר יישום בכ-400 ארגונים בישראל, ואנחנו רואים עלייה נמשכת ומתמדת בכמות ההתקנים המנוטרים בקרב הלקוחות הקיימים", הוסיף שהם דוד. "ארגונים הוסיפו מודולים חדשים של הפתרון כדי לנטר יותר מערכות, וזה מראה את רמת שביעות הרצון הגבוהה ממנו. הסיבות המרכזיות לדעתי להצלחה של הפתרון נוגעת ברמה הטכנולוגית הגבוהה שלו, פשטות ההתקנה שלו, התמחור של המערכת, והשירות המקומי שהינו חסר פשרות וברמה הגבוהה ביותר. אלא שהמומנטום סביב המוצר הינו כלל עולמי, כאשר הוא מנטר היום למעלה מ-150 אלף רשתות בקשת רחבה של ארגונים מ-168 מדינות".
"מפת הדרכים של הפתרון כוללת השקה של גרסה נוספת 16.4 לקראת סוף שנה זו עם שיפורים נוספים בתחום הענן והאחסון, והשקה של מגה-גרסה, גרסה 17 של הפתרון, באמצע שנה הבאה, עם שיפורים מהותיים ותוספות בתחום הוירטואליזציה והענן".