ביקוש חסר תקדים לפלטפורמה של Siemplify
Siemplify, המיוצגת בישראל על ידי NessPRO, קבוצת מוצרי התוכנה של נס, הודיעה כי סיימה את 2017 עם שיא בביקוש גלובלי לפלטפורמת ThreatNexus עטורת הפרסים של החברה. ארגונים ו-MSSPs (ספקי שירותי אבטחת מידע מנוהלים) מובילים, ממנפים את Siemplify כשולחן העבודה של ה-SOC (מרכז בקרה מנוהל לאבטחת מידע) שלהם, ומכפילים עד פי שלושה את הפרודוקטיביות של האנליסטים באמצעות אוטומציה של משימות חוזרות ונשנות ושילוב טכנולוגיות אבטחה שונות.
"2017 היתה נקודת מפנה בתחום האורקסטרציה של אבטחת מידע", אמר עמוס שטרן, מנכ"ל וממייסדי Siemplify. "צוותי אבטחת מידע מבינים עתה כי ללא אורקסטרציה ואוטומציה, הם ימשיכו להיאבק על מנת להגיב ביעילות לכמות ההולכת וגדלה של התראות שיש לחקור".
להלן עיקרי ההתפתחויות ב-2017:
- גידול של למעלה מ-1,000% בהזמנות בהשוואה לשנה הקודמת, וביקוש מואץ בתחילת 2018 .
- גידול של 800% במספר הלקוחות. לקוחות חדשים בולטים כוללים ספקית של שירותים פיננסיים הנמנית על רשימת Fortune 500 US , בנק אירופי שמניותיו נכללות במדד Euro STOXX 50, קבוצת הנדסה עולמית מהמזרח הרחוק הנמנית על רשימת Global 500, ומספר MSSPs מובילים.
- השקת גירסה 2.0 של ThreatNexus הכוללת טכנולוגיה ייחודית של "קונטקסט חכם", המאפשרת לאנליסטים למצוא את ההקשר של נתוני אבטחת מידע ומרכיבה באופן אוטומטי את הסיפור המלא של האיום על מנת לאפשר חקירה מהירה.
- שותפויות נוספות בענף על מנת לספק אורקסטרציה של אבטחת מידע על פני מגוון רחב של טכנולוגיות לאבטחת מידע. שותפים חדשים בולטים כוללים את Carbon Black, מקאפי (McAfee ), סימנטק (Symantec), פאלו אלטו נטוורקס (Palo Alto Networks) ו-HP.
- הצטרפותם של מנהלים בכירים חדשים ובהם ותיקי הענף מיגל קררו שהתמנה ל-Chief Revenue Officer, סטפן שמידט שהתמנה לסמנכ"ל מכירות EMEA , ונימי רייכנברג שהתמנה למנהל השיווק הראשי.
- החברה זכתה בציונים לשבח ובהם דירוגה כ-"ספק מייצג" בדו"ח של גרטנר (Gartner) "Innovation Insight for Security Orchestration, Automation and Response", ופרס "Cutting Edge – Incident Response" מטעם המגזין Cyber Defense.
בדו"ח "Innovation Insight for Security Orchestration, Automation and Response" ציינה גרטנר, כי "פעולות האבטחה עדיין מסתמכות בעיקר על נהלים מבוססי מסמכים שנוצרו ומתוחזקים באופן ידני. הדבר מביא לבעיות כגון זמני השתלבות ארוכים של האנליסטים, נהלים מיושנים, ידע שאינו נחלת הכלל בחברה (tribal knowledge) וחוסר עקביות בביצוע פונקציות תפעוליות".
הדו"ח מציין עוד כי "הכישורים השוטפים, המחסור במומחיות וההסלמה הגוברת באיומים יאיצו את המעבר לאורקסטרציה ואוטומציה בפעילויות ה-SOC ". *
"אוטומציה ואורקסטרציה של מערך הגנת הסייבר בארגון הם קריטיים להתמודדות אפקטיבית עם האוטומציה של התקיפות", אמר שי עוזרי, מנהל פתרונות הגנת סייבר ב-NessPRO.
עוזרי הוסיף כי "כיום, רובן של תקיפות הסייבר מבוססות על כלים אוטומטיים. אין לארגון סיכוי להגן על עצמו אם מערך ההגנה מבוסס על פעילות אנושית, ידנית בלבד. חייבים להטמיע כלים ומתודולוגיות עבודה אוטומטיות על מנת להתמודד עם הכמויות הרבות של תקיפות שקורות על בסיס יומי. הפתרון של Siemplify מספק יכולות אלו ויכולות נוספות".
"הודות לצוות הניהול המנוסה, המוצר המוביל בענף, והחזון הברור לשמש כשולחן עבודה מועדף לצוותי אבטחת מידע, Siemplify נמצאת בעמדה מצוינת להפקת תועלת מירבית מהצמיחה האדירה של קטגוריה זו", אמר שטרן. "אנו מצפים כי 2018 תהיה שנה מרגשת".
*Gartner, “Innovation Insight for Security Orchestration, Automation and Response,” Claudio Neiva et al, 30 November 2017.