נשיא ומנכ"ל קיידנס ומובילי תעשיית השבבים בארץ נפגשו באירוע בכירים

מימין לשמאל: דני וונש מנהל מרכז המכירות, ופרופ' זיאד חנא, סגן נשיא ומנהל מרכזי הפיתוח - קיידנס ישראל; ד"ר אנירוד דווגאן, נשיא ומנכ"ל קיידנס העולמית; ו-רבקה דובסון, סגנית נשיא קיידנס EMEA.

בכירי תעשיית השבבים בישראל, מעל מאה מנהלות ומנהלים בחברות גלובליות וחברות סטארט-אפ מובילות בישראל, השתתפו באירוע הבכירים שקיימה קיידנס בשבוע שעבר בתל אביב.

אורח הכבוד באירוע היה ד"ר אנירוד דווגאן, נשיא ומנכ"ל החברה – אשר הגיע לביקור בן מספר ימים בישראל – יחד עם יון קים משנה למנכ"ל, רבקה דובסון, סגנית נשיא קיידנס EMEA וד"ר פול קנינגהם, סגן נשיא בכיר בקיידנס. לצידם, קיבלו את אורחי האירוע פרופ' זיאד חנא, סגן נשיא בכיר בקיידנס העולמית ומנהל מרכזי הפיתוח בישראל, ודני וונש, מנהל מרכז המכירות בישראל.

ביקורו של ד"ר דווגאן בארץ היה עמוס באירועים ופגישות עם נציגים בכירים באקוסיסטם של תעשיית השבבים והאלקטרוניקה בישראל, ועם לקוחות ושותפים מובילים של החברה. בנוסף, נפגש המנכ"ל עם כל עובדי החברה באתריה בפתח-תקווה ובחיפה, ועדכן אותם בנושאים מרכזיים הנוגעים לצמיחה הטכנולוגית והעסקית של החברה, בעולם ובישראל. 

באירוע הבכירים השתתפו נציגים רבים של חברות גלובליות ומקומיות. באירוע הייתה נוכחות מרשימה של משקיעים, מייסדים ומנהלים באקוסיסטם היזמי של תעשיית השבבים הישראלית, חברות סטארט-אפ וחברות גלובליות, המשתמשות בכלי התוכנה של קיידנס.

ד"ר דווגאן פתח את האירוע ואמר כי למרות ההאטה הכלכלית הגלובלית, קיידנס צמחה יפה בשנתיים האחרונות והוא אופטימי לגבי צמיחתה העתידית. לדבריו, הפריסה הרחבה שלה על פני שווקים ורטיקלים שונים ואזורים גיאוגרפיים, כמו גם הנחיצות האסטרטגית שלה לתעשיית השבבים והאלקטרוניקה, הם שמעניקים לה חוסן כלכלי.

קיידנס – חברת ה-EDA הגדולה בעולם במונחי הכנסות

הוא ציין כי קיידנס היא כיום חברת ה-EDA הגדולה בעולם במונחי הכנסות, מאחר שהמחסור הגלובלי בכוח אדם הנדסי מתבטא בשימוש גובר והולך בכלי האוטומציה שלה. דווגאן התייחס לתנופת החדשנות של החברה ואמר כי רק בשלוש השנים האחרונות השיקה החברה 20 מוצרים חדשים.

באשר לחשיבותה של ישראל עבור קיידנס, ציין דווגאן שלוש סיבות מרכזיות – היותה אקוסיסטם של חדשנות ויזמות, שוק הלקוחות החזק שכולל הרבה חברות סטארט-אפ, וכוח האדם האיכותי בתחום המו"פ.

בהתייחסו להון האנושי בקיידנס אמר: "יש לנו היום יותר מ-10,000 עובדים, כאשר מעל 6,000 מהם אנשי פיתוח, ואנו במקום ה-19 בדירוג פורצ'ן כמקום העבודה הטוב ביותר".

לדבריו, "אנו מאמינים בלהקשיב לעובדים ולא לומר להם מה לעשות. היה לנו מערך מסודר של עבודה מהבית עוד מלפני הקורונה, אשר עבד מצוין וממשיך כיום, ואנו מרגישים את העלייה בתפוקה".

דווגאן עדכן את באי הכנס כי הקרן שהחברה השיקה השנה, פועלת במרץ ותורמת לקהילה בכל העולם, בשלושה תחומים – גיוון והכלה, אקלים ואיכות הסביבה וחינוך.

כנס הנשים של קיידנס אירופה – שנערך בישראל

את ביקורו בישראל סיים דווגאן באירוע מרכזי נוסף שקיימה החברה בישראל – כנס הנשים של קיידנס אירופה. הכנס, שנמשך שלושה ימים, התקיים במלון מצודת דוד בירושלים בהשתתפות 180 עובדות קיידנס שהגיעו לישראל מרחבי אירופה.

לצד סיורים חווייתיים, שנועדו להיכרות עם העיר ירושלים ביום ובלילה, נהנו משתתפות הכנס מתוכנית עשירה של תכנים ומפגשים חברתיים ומקצועיים, במטרה לספק להן השראה, למידה ופלטפורמה להיכרות והעשרה הדדית.

בין הנשים הישראליות שהוזמנו לכנס כמרצות וכמשתתפות בפאנלים השונים, כדי לשתף מניסיונן המקצועי העשיר: פרופ' אורנה קופרמן, מהפקולטה למדעי המחשב באוניברסיטה העברית, יחד עם אחותה התאומה פרופ' תמי תמיר, דיקנית בית הספר למדעי המחשב באוניברסיטת רייכמן; היזמת הסדרתית צמרת פירסט; היזמת רים יוניס, מייסדת ובעלת חברת אלפא אומגה, ושרי רוט, סגנית נשיא קמא-טק.

בסיום הכנס התקיים טקס הענקת פרסי הוקרה לעובדות החברה שהשפיעו והיוו השראה בהתנהלותן המקצועית והחברתית, בשנת 2022. שלושה מהפרסים הוענקו לעובדות בקיידנס ישראל בקטגוריות – כוכבת עולה, חדשנות, מנטורינג.

ד"ר דווגאן אשר העניק את הפרסים, אמר בין היתר: "חובתנו לשלב יותר נשים בתפקידי הנדסה בתעשייה. לא רק שיש להן יכולות מעולות, שילובן גם יסייע לצמצם את המחסור הגלובלי בכוח אדם".

דיילי ציפי צפתה, נצפתה וחזרה עם תמונה

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים