בזק בינלאומי: "השותף הצומח של השנה" לשנת 2025 מטעם iPECS

נציגי בזק בינלאומי שמחו מאוד לקבל את פרס "השותף הצומח של השנה" לשנת 2025 מטעם iPECS (אריקסון לשעבר) במסגרת כנס השותפים השנתי של iPECS שהתקיים לאחרונה בפנום פן, קמבודיה, בהשתתפות שותפים ומשווקים מ-20 מדינות מרחבי העולם.
הפרס הוענק לבזק בינלאומי כהוקרה על צמיחתה המרשימה בתחום פתרונות הענן, על עמידתה ביעדים למרות אתגרי השנה האחרונה במדינה ועל פעולותיה השונות לקידום פתרונות iPECS בשוק הישראלי. בנימוקי הזכייה צוינה הצמיחה האדירה של בזק בינלאומי, לאחר שזו שינתה את המיקוד העסקי שלה למוצרי מרכזייה מבוססי ענן של iPECS, אשר יצרו הזדמנויות עסקיות חדשות וערך טכנולוגי משמעותי ללקוחותיה של בזק בינלאומי.
בין המהלכים הבולטים של החברה בשנה האחרונה נרשמה זכייתה של בזק בינלאומי במכרז משכ"ל לרשויות המוניציפאליות, אשר בחלקן כבר הוטמע בהצלחה פתרון iPECS Cloud.
"אנו גאים מאוד בזכייה בפרס זה, המהווה הכרה במאמצינו ובמחויבותנו לספק ללקוחותינו את הפתרונות המתקדמים והחדשניים ביותר בתחום התקשורת העסקית", אמר אלון אלמסל, מנהל מוצר UC ואחראי על פעילות iPECS בבזק בינלאומי. "iPECS Cloud הינו פתרון UCaaS מושלם המשלב גם אפליקציות ויכולות מתקדמות מובנות כגון iPECS ONE ,Analytics ו-Call Center לצד עמידה בתקני אבטחת המידע והפרטיות הקפדניים ביותר. נמשיך לפעול לקידום פתרונות iPECS בשוק הישראלי ולהעניק ללקוחותינו את השירות והתמיכה הטובים ביותר".
תגובות
(0)