גלידה? גלי-דע!

מימין: העובדים ספי שירי, ליאת אבני, פרי יששכר, סער רם - וילדיהם. צילום: יח"צ

חשבתם שגלידה זה רק מאכל קררר ומתוק שמוכרים בגלידריות או בסופרים? תחשבו שוב! ילדי עובדי טלדור שעולים לכיתה א' הכירו באחרונה את גלי-דע – סדנת "בישול מולקולארי".

הילדים התכנסו במשרדי החברה ועברו סדנת מדען נולד מבית אופק רחב. סדנת גלי-דע הינה סדנא חדשנית ומהפכנית. הראשונה שמשלבת בין מדע לילדים לבישול לילדים, ומכירה להם את תחום הבישול המולקולארי, שהולך וצובר תאוצה.

באתר הסדנה נכתב כי "המשתתפים מערבבים את החומרים והטעמים, המדען מקפיא את התערובת באמצעות חנקן נוזלי ובתוך דקות נוצרת גלי-דע! (גלידה מדעית)".

כן צפו הילדים במופע קסמי מדע.

דיילי ציפי צפתה, נצפתה וחזרה עם תמונות.

מימין: העובדים ספי שירי, ליאת אבני, פרי יששכר, סער רם - וילדיהם. צילום: יח"צ

מימין: העובדים ספי שירי, ליאת אבני, פרי יששכר, סער רם – וילדיהם. צילום: יח"צ

בתיאבון! צילום: יח"צ

בתיאבון! צילום: יח"צ

 

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים