צוות SAVR הוא הזוכה בתחרות BattleHack TLV 2015 של PayPal

הצוות, שפיתח אפליקציית אנדרואיד המאפשרת למנוע תאונות דרכים באמצעות העלאת המודעות לנהיגה נכונה, ישתתף בגמר העולמי שיתקיים בסן חוזה בין התאריכים 14-15 בנובמבר, ויתמודד על הפרס הגדול של 100 אלף דולר

צוות SAVR, אלירן דנן, הילה יונתן ושחר ברששת, עם ג'ון לאן, מנהל גלובלי בכיר ב-PayPal ו-Braintree_Dev. צילום: יח"צ

ספקיות התשלומים PayPal ו-Braintree  הכתירו את צוות SAVR כמנצח של תחרות BattleHack TLV 2015 שהתקיימה בסוף השבוע בתל-אביב.

כשנה לאחר שישראל זכתה במקום הראשון בגמר העולמי של  2014 BattleHack, התארחו בתל-אביב 25 צוותים שהתמודדו בתחרות המקומית על הייצוג של ישראל בגמר העולמי של 2015.

צוות SAVR, שמורכב משלושה חברים ותיקים מהאוניברסיטה ועמיתים לעבודה: אלירן דנן, הילה יונתן ושחר ברששת, המתגוררים באזורים שונים בישראל והתאחדו להתמודדות ב-BattleHack TLV 2015 בפעם הראשונה, פיתח אפליקציית אנדרואיד המאפשרת למנוע תאונות דרכים באמצעות העלאת המודעות לנהיגה נכונה.

האפליקציה, הנשלטת על ידי  מערכות Estimote beacons ו-NodeJS on Heroku, מופעלת כאשר המשתמש נוהג, וקונסת אותו כאשר הוא מקליד בזמן הנהיגה. בנוסף, האפליקציה מעבירה אוטומטית את סכומי הקנסות בגין כל עבירה כך שניתן לעשות בהם שימוש לתרומה עבור מטרה חברתית טובה או להעבירם לחשבון חסכון עבור אדם קרוב.

"שמחנו מאוד לנצח בתחרות עבור האינטגרציה הטובה ביותר של Estimote, ולכן לא חשבנו שנזכה גם במקום הראשון בתחרות." אמרה יונתן, אחת משלושת חברי הצוות. "זאת היתה תחרות נפלאה ואנו מאוד נרגשים לייצג את ישראל בגמר העולמי".

הכשרונות הגדולים שישראל מציעה

"רמת הפיתוח של הצוותים שהשתתפו בתחרות מאוד גבוהה ומרשימה. המפתחים הישראליים אף פעם אינם מאכזבים עם יכולות הקידוד שהם מפגינים", אמר ג'ון לאן, מנהל גלובלי בכיר, PayPal ו-Braintree_Dev. "צוות SAVR הוא דוגמא נוספת לכשרונות הגדולים שישראל מציעה. אין לי ספק שהם יפתחו מוצר מצוין גם בתחרות הגמר".

במקום השני בתחרות זכה הצוות שפיתח את אפליקציית Engage המאפשרת יצירת מעורבות רגשית בפרסום. באמצעות שימוש בקודים של QR ושימוש באפליקציית מובייל פשוטה, הצוות שילב בין PayPal, Braintree ו-Estimote כדי ליצור למשתמשים אינטראקציה עם מודעות פרסומיות, ולארגונים ליצור מגע עם קהלי היעד בכל מקום בו הם נמצאים באמצעות אפליקציית המובייל.

במקום השלישי זכה הצוות שפיתח את אפליקציית האנדרואיד Pacefier המאפשרת להורים לעקוב אחר דפוסי הנהיגה של ילדיהם. האפליקציה המשלבת בין מהירות הרכב, האצה ועצירות פתאומיות, מעבירה סכומי כסף באופן אוטומטי כאשר הילד מפגין יכולות נהיגה טובות. את סכומי כסף אלה ניתן להעביר לתרומה או ישירות לחשבון הילד.

צוות SAVR ישתתף בגמר העולמי שיתקיים בסן חוזה בין התאריכים 14-15 בנובמבר, ויתמודד על הפרס הגדול של 100 אלף דולר.

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים