"הסיכון הגדול ביותר של המנמ"ר – אובדן מידע"
כך אמר אורן ישרים, מנהל הפעילות של Infinidat בישראל ● לדבריו, "ארגונים צריכים להתמודד עם נפחים עצומים של מידע, אבל הם כבר לא יכולים להרשות לעצמם את עלויות ותקורות הניהול של מערכי האחסון המסורתיים"
"ארגונים גדולים נדרשים לאחסן את כל המידע שלהם באחסון זמין (usable capacity) בעלות נוחה, ולשנות את המצב שהיה בעבר, כזה שאיפשר להם לעשות זאת רק למידע הקריטי", כך אמר אורן ישרים, מנהל הפעילות של Infinidat בישראל.
ישרים דיבר בכנס הלקוחות השנתי של קומוולט בארץ, COMMVAULT Go on the road 2016 ISRAEL. הכנס, בהפקת אנשים ומחשבים, נערך אתמול (ג') באולם אירועים LAGO, בראשון לציון.
לדברי ישרים, "אספקת פתרון כזה על ידי Infinidat, מסייעת למנהלי מערכות המידע להתמודד עם הסיכון הגדול ביותר שלהם – איבוד מידע".
לדברי ישרים, "נפח המידע הולך ועולה באופן אקספוננציאלי, כאשר בכל ארגון, 90% מהמידע נוצר רק בשנתיים האחרונות. ארגונים צריכים להתמודד עם נפחים עצומים של מידע, אבל הם כבר לא יכולים להרשות לעצמם את עלויות ותקורות הניהול של מערכי האחסון המסורתיים".
כאן, אמר ידשרים, "Infinidat נכנסת לתמונה, עם פתרון מבוסס תוכנה חכמה שיודע לנצל בצורה מיטבית את החומרה הקיימת".
פרי עבודה מאומצת
את Infinidat, אמר ישרים, הקים משה ינאי, גורו אחסון עולמי, אשר היה בין המייסדים השותפים של EMC ולאחר מכן ייסד את XIV, אשר נרכשה על ידי יבמ (IBM) ב-2008.
פתרון הדגל של החברה, InfiniBox, ציין, "מציע אופטימיזציה לפלאש (flash), ביצועים טובים יותר, יכולת גידול וקיבולת אחסון שימושי (usable capacity) של עד 2.8 פטה-בייט במסד בודד של 42U". לדבריו, "היכולות הללו הן פרי עבודה מאומצת של צוותי הפיתוח של החברה – על אלגוריתמים ופטנטים רשומים המוטמעים בפתרון".
עופר טל, מנהל הצוות הטכני של Infinidat בישראל, אמר כי "בארגונים גדולים, עלות האחסון נגזרת מהמדיה שמשתמשים בה. יותר ויותר מידע דורש גישה מהירה יותר, אך עם זאת, העלות ליחידת נפח אחסון בפלאש היא עדיין גבוהה מאוד. לכן, Infinidat פיתחה פתרון שיודע להתאים את סוג המידע לסוג האחסון. כלומר, הוא יודע להשתמש בצורה מיטבית בפלאש לדרישות הביצועים הגבוהים, שמאפיינות קבוצה קטנה של מידע – ובמדיה זולה יותר, למסה של המידע".
ישרים סיכם באומרו כי "אנו מאפשרים לארגונים ליהנות מכל העולמות – גמישות ויכולת לגדול עם העלייה בנפח המידע, לצד ביצועים גבוהים וגישה מהירה למידע – וכל זאת בעלות נוחה. בדרך זו אנו מאפשרים לארגונים למצות באופן המירבי את הפוטנציאל האמיתי של המידע שלהם, בלי להתפשר ובלי הצורך התמידי 'להמר' מהו המידע הקריטי לארגון – ואיך לטפל בו".
תגובות
(0)