"לסתום את הוואקום: חברות SMB נטולות DNA באבטחה"

כך אמר יוסי טל, שמונה באחרונה לתפקיד מנכ''ל סייפוקס ● לדבריו, "צריך להגן לא על ארגוני הענק, שיש להם תקציבי הגנה, אלא הכי חשוב להגן על הלא מוגנים"

יוסי טל, מנכ"ל סייפוקס.

"צריך להגן לא על ארגוני הענק, שיש להם תקציבי הגנה – יש להגן, והכי חשוב להגן על הלא מוגנים. אתרים קורסים על ימין ועל שמאל וכך נוצר חלל, ואקום: לחברות בסדר גודל בינוני אין DNA, משאבים ותשומת לב להתמודד עם מתקפות סייבר. הן תמיד ספגו יותר, ובתקופה האחרונה – עוד יותר", כך אמר יוסי טל, מנכ"ל סייפוקס (CYFOX).

טל, מוותיקי המנהלים בתחום הסייבר, מונה באחרונה לתפקיד החדש. את חברת אבטחת הסייבר הישראלית ייסד היזם הסדרתי רוני צארום, שהיה מנכ"ל החברה ועבר להיות יו"ר פעיל בה.

"החידוש שאנו מביאים", אמר, "הוא חבילה מלאה לספקי שירות (MSSP’s או MDR’s) להגנה מבוססת פלטפורמה, עבור ארגונים בסדר גודל בינוני וקטן (SME), עם פתרון מוכלל, המספק את כלל צרכי ההגנה שלהם. עם יכולת לפריסת הפתרון בענן, בחצר הבית (און פרם) ובאופן היברידי. בניגוד לחברות ההגנה בענן, אנו לא מזניחים לקוחות המעדיפים לפרוס את כלי ההגנה שלהם בתשתיות בחצר שלהם".

"אנחנו מתבססים על מודלים מתקדמים של בינה מלאכותית, שמקטינים את הצורך בהתעסקות בקריאות שווא וממקדים את הארגונים בטיפול באירועי אבטחת מידע אמיתיים", ציין. "המוצרים מגיעים עם מעטפת ניהול מלאה MDR (ר"ת Managed Detection and Response), שכוללת שירות 24/7 ויכולות ציד איומים. הרעיון המרכזי הוא לספק לארגונים ראש שקט ולאפשר להם להתמקד בניהול העסקים שלהם, כשאנחנו לוקחים אחריות על הניטור וההגנה על הארגונים בזמן אמתי", הסביר.

רוני צארום, מייסד סייפוקס.

רוני צארום, מייסד סייפוקס. צילום: יח"צ

"מוצרי ניטור הקצה שלנו  בשלים, ומסוגלים לזהות כמעט כל כופרה" 

טל היה מנכ"ל הסניף הישראלי של חברת הגנת הסייבר טרליקס וסגן נשיא בכיר של מרכז המחקר של החברה, שם ניהל צוות עולמי של מאות מהנדסים, אנליסטים וחוקרים. עוד הוא ניהל את פעילות החדשנות העולמית של סיטיבנק בתחום הגנת הסייבר. לפני כן עבד משך 13 שנים בחטיבת האבטחה של יבמ, שם ניהל את היצע מוצרי אבטחת תשתיות המידע X-Force Threat Intelligence של הענק הכחול.

"הגעתי לסייפוקס כדי להסתייע בניסיוני הבינלאומי לטובת קידום הפעילות של החברה עם הפנים לחו"ל", אמר טל.

"בהיבט הטכנולוגי", המשיך ואמר, "בנינו רכיב בשם Attack Hunter. הוא אוסף אינדקציות רבות בארגון והופך אותן לאירוע אחד, כך שניתן לנהל את הניטור והתגובה באופן ממוקד ואיכותי. מוצרי ניטור הקצה שלנו  בשלים, ומסוגלים לזהות כמעט כל כופרה. המערכת שלנו לומדת תוך כדי תנועה ומתאימה את עצמה".

הוא הוסיף כי "בנינו שכבות הגנה מבוססות AI, בהן כל אחת מזינה את רעותה ועל בסיס התובנות והאירועים – המערכות לומדות ומצמצמות את התרעות השווא בצורה משמעותית, וגם מגינות טוב יותר על המערכות בייצור בזמן אמת. עוד אנו מספקים לוח מחווונים (דשבורד) המציג את מידת ההגנה והבשלות של הארגון (Security Posture) ושיקוף להגנה לעומק (Defense in Depth) – הקיימת, או החסרה – בארגון"

"הכלים שלנו מבוססי בינה מלאכותית", סיכם טל, "ולכן הם יכולים לזהות את ה'לא ידוע הלא ידוע' (Unknown Unknowns), וכך לספק הגנה לעומק ופרואקטיבית. נהיה חברה מצליחה עולמית בהגנת הסייבר. יש לנו כבר מאות לקוחות ארגוניים, ועד סוף שנת 2025 להערכתי נשלש עד נרבע נתון זה".

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים