מיקרוסופט השיקה טכנולוגיית אבטחה חדשה, שפותחה במרכז המו"פ בישראל

הטכנולוגיה, Security Assessment Sharing (ר"ת SAS), נחשפה בכנס RSA ומאפשרת אינטגרציה של פתרונות צד ג' עם אלה של הענקית מרדמונד ● היא שולבה בגרסה הבאה של חבילת האבטחה Forefront, המכונה Stirling, ומוצעת להורדה חופשית כגרסת בטה 2 ● צחי משיח, מנהל קבוצת פיתוח SAS במרכז המו"פ של מיקרוסופט בישראל: "הארכיטקטורה הפתוחה תאפשר יצירת אקו-סיסטם של שותפים, שיוכלו לשלב את פתרונות האבטחה שלהם עם Stirling Forefront"

מיקרוסופט חשפה בכנס האבטחה הבינלאומי RSA, שהתקיים בשבוע שעבר בסן פרנסיסקו, את טכנולוגיית האבטחה החדשה שלה, אשר פותחה במרכז המו"פ של החברה בישראל. הטכנולוגיה, Security Assessment Sharing (ר"ת SAS), מאפשרת אינטגרציה של פתרונות צד ג' עם אלה של הענקית מרדמונד.

טכנולוגיית SAS מאפשרת לראשונה שיתוף של התרעות אבטחה בין משפחת מוצרי Forefront של מיקרוסופט, למוצרי אבטחה צד ג'. באמצעות הטכנולוגיה, מתקבל שילוב מלא של מקורות המידע לכלל תמונת מצב אחת, אשר מקלה על מנהלי האבטחה להפעיל כלים ביעילות, ליישם מדיניות חדשה או לשנותה. הטכנולוגיה שולבה בגרסה הבאה של חבילת האבטחה Forefront המכונה Stirling, והיא מוצעת עתה להורדה חופשית כגרסת בטה 2.

צוות הפיתוח של SAS החל את דרכו כסטארט-אפ פנימי, אינקובציה, במרכז המו"פ של מיקרוסופט בישראל, והוא צמח במרוצת החודשים לקבוצת פיתוח מן המניין, אשר מונה כיום כ-50 עובדים ואחראית לתחום זה בעולם האבטחה.

צחי משיח, מנהל קבוצת פיתוח SAS במרכז המו"פ של מיקרוסופט בישראל, אמר: "הטכנולוגיה מציעה שפה חדשה המהווה מכנה משותף להתרעות אבטחה ממערכות של יצרנים שונים ומסנכרנת ביניהם. יכולת זו מציגה בפני מנהלי האבטחה תמונה אמינה של מלוא האיומים ורמות הסיכון שלהם, ומשפרת את יכולתם לקבוע סדרי עדיפויות, להגיב ולהתמודד עמם לכל אורך מערך ה-IT". הוא הוסיף, כי "הארכיטקטורה הפתוחה תאפשר יצירת אקו-סיסטם של שותפים, שיוכלו לשלב את פתרונות האבטחה שלהם עם Stirling Forefront תוך כדי פעולה רציפה ועדכון מלא של התרעות אבטחה ביניהם".

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים