תוכן שיווקי
לקראת אירוע Red Hat Summit 2019 ב-7 עד ל-9 במאי בבוסטון

מסלולי תרבות השיתופיות ב-Red Hat Summit 2019

ענקית הקוד הפתוח תציג במהלך כנס Red Hat Summit 2019 שייערך במאי בבוסטון סדרת הרצאות שיבליטו את היתרונות של עבודה וחיים בדרך הקוד הפתוח

25/03/2019 13:41
כנס רד-האט. צילום ארכיון: פלי הנמר

רד-האט, ספקית הגדולה בעולם של פתרונות קוד פתוח, אמנם בונה טכנולוגיות, אבל אנשים הם במרכז של כל דבר שהחברה עושה. אין זה משנה מהו האתגר – פתרון בעיות עם לקוחות, יצירת תוכנות קוד פתוח ארגוניות או סיוע לאחרים לגלות דרכי עבודה חדשות – גישתה של רד-האט זהה: פתוחה. והעצמת גישה פתוחה זו הינה רוח מיוחדת, תרבות של שיתופיות אותה רד-האט אוהבת לחלוק עם אחרים.

ב-Red Hat Summit 2019 בבוסטון, ארצות הברית, בין ה-7 ל-9 במאי, תעשה זאת החברה עם סדרת הרצאות שיבליטו את היתרונות של עבודה וחיים בדרך הקוד הפתוח. משתתפי הכנס יוזמנו ללמוד עוד אודות גישות פתוחות לפתרון בעיות מכל הסוגים, תפעול מוכלל יותר כברירת מחדל, ותפוקה רבה יותר על ידי עבודה בשקיפות.

לפניכם מספר דוגמאות מתכנית תרבות של שיתופיות השנה:

שיתוף פעולה בכל מקום או כיצד לשתף פעולה בכל סביבה

עבודה (וניהול עבודה) ברחבי גאוגרפיות, אזורי זמן ותרבויות תוך תמיכה בצוות מגוון, הינה משימה מסובכת. אבל אם עושים זאת נכון יוצרים סביבה שיתופית המסוגלת לחדור כל גבול. בהרצאה זו יוסבר ההבדל בין שיתופיות וצורות אחרות של "עבודה ביחד", וכיצד ניתן לשלב טכנולוגיות קוד פתוח רבות כדי לטפח רוח שיתופית בצוות או ברחבי הארגון כולו.

בלי אגו, בלי גיבורים: דרך הקוד הפתוח לפתרון בעיות

אף אחד אינו פותר בעיות לבדו, למרות שרבים אומרים לעצמם את ההיפך. בהרצאה זו ילמדו המשתתפים כיצד קהילות קוד פתוח פותרות בעיות ומשיגות חדשנות בדרך שיתופית ומבוזרת, ואז לומדות איך ניתן להביא גישה זאת לארגונים שלהם.

יותר מאשר מעורבות: מה צריכים מנהיגים פתוחים לדעת על העצמתם של אחרים

סביבות שיתופיות עוזרות לאנשים להרגיש מועצמים – לפעול, להשתתף, ולפתור בעיות. אבל "העצמה" עלולה להיות קונספט מפחיד. ניתן לחשוב שצוותים מועצמים הם חדשנים ואג'יליים – אבל במקרים רבים אנשים מועצמים הם עקשנים ומרדנים באופיים. בהרצאה זו ייבחנו השורשים של חשש זה מיוזמות של העצמת עובדים, ומה ניתן לעשות כדי לשנות תפיסה זאת. המשתתפים ייצאו מההרצאה עם טיפים מעשיים להעצמת כל אדם בצוות, כמו גם מדידת ההתקדמות לאורך הדרך.

פתיחת הארגון ל-Neurodinersity

משמעות יצירת תרבות של שיתופיות היא עשיית כל מה שניתן כדי להבין טוב יותר את נקודות המבט של הסובבים – לא רק לראות את העולם דרך עיניהם, אלא גם ניסיון להבין זאת דרך מוחותיהם. Neurodinersity הוא הגיוון של המוח האנושי, והבנת הדבר יכולה לסייע לעבוד באופן מוכלל יותר. בהרצאה זו ילמדו המשתתפים את ההיסטוריה של גישה זאת, וכיצד ארגונים רבים, כולל רד-האט, מעצימם את אנשיהם, מוצריהם ולקוחותיהם בדרכים חדשות וייחודיות על ידי אימוץ Neurodinersity כחלק מאסטרטגיות גיוון והכלה.

הכל פתוח: חינוך, ממשלה, גיוס ותרבות

מה אם תרבות של שיתופיות תופץ ברחבי העולם כולו? מה אם ממשלות ובתי ספר יתחילו לפעול לפי עקרונות פתוחים? בדיון שולחן עגול זה יחקרו אפשרויות אלה בין בעלי 'ראש פתוח' ממגוון תחומים ותעשיות, שיראו כיצד יכולה פתיחות לשנות מהותית תחומי מפתח של החברה שלנו – מעבר לתוכנה.

לפרטים והרשמה לכנס בבוסטון לחצו כאן 

 

 

 

אירועים קרובים