Walk the Wall – תרבות ותהליכי חדשנות בכנס השנתי של רד-האט
Walk the Wall של מעבדות החדשנות הפתוחה (Open Innovation Labs) של רד-האט מגיע לישראל בפעם הראשונה. מדובר בסיור מודרך של כרבע שעה, שייכלל ב-Red Hat Israel Forum – המפגש שתערוך רד-האט ביום ב', ה-16 בדצמבר, במרכז הכנסים אווניו בקריית שדה התעופה. במסגרת הסיור יוצג ארגז הכלים של הטכניקות האג'יליות שזוקקו במעבדות החדשנות של החברה. זו ההזדמנות לראות ויזואלית-חווייתית את תהליכי ה-DevOps בארגונים, להבין מה זה DevOps ועל מה מדברים.
למציאות של טרנספורמציה דיגיטלית, ובמקביל הקפיצות הטכנולוגיות בכל הנוגע לכמות המידע, הגישה אליו וטכנולוגיות לעיבודו ולטיפול בו, מצטרפות שתי מגמות שמשפיעות על פיתוח תוכנה: דגש חזק על חוויית המשתמש ודגש על חוויית המפתחים, שגוררים שינוי תרבותי.
ארגונים רבים מתכננים או מבצעים מעבר לקראת מודל מודרני של פיתוח יישומים ואספקתם. מודל זה, שנקרא DevOps – השילוב של פיתוח ותפעול, מבטיח לספק זרימת יכולות ותכונות חדשות בחלונות אספקה קצרים יותר, על ידי שימוש בטכניקות CI/CD ונהלי פיתוח אג'יליים. לרד-האט יש ספרייה שלמה של שיטות עבודה לעולם זה – איך לבנות צוות, לנתח תהליכים קיימים, לפתח מהר ולבצע התאמה לשינויים מהירים.
כאמור, כניסה לעולם של טרנספורמציה דיגיטלית דורשת לא רק שינוי טכנולוגי, אלא גם שינוי תרבותי. בסיור מודרך זה יוצגו בפני הנרשמים מראש תרבות ה-DevOps, תהליכי פיתוח תוכנה מודרניים וארכיטקטורות פיתוח מודרניות. המשתתפים יטעמו גם היבטי תרבות ועבודה שיתופית, המאפשרים את הצלחת ה-DevOps. במסגרת הסיור תיערך גם שיחה על גישת רד-האט לתחום. בסיום הסיור יבינו המשתתפים את דרכי העבודה של ה-DevOps ויטעמו מ-"ארגז הכלים להגשמת החלומות" שרד-האט מציעה.
מטרת הסיור: להבין את חשיבות השינוי
"ההצלחה של טכניקות ויזואליות נובעת מהבנה של אופן פעולת המוח האנושי. מדובר בטכניקות של ראיית התמונה הגדולה של ארכיטקטורת תוכנה, ארכיטקטורת IT או תהליך עסקי. כך ניתן לראות את האירועים שקורים תוך כדי תהליך עסקי, או תהליכי עבודה ברטרוספקטיבה. כל זה תוך שימוש בפתקי נייר או כתיבה על הקיר", אמר יעקב פריגר, ארכיטקט טכנולוגיות בכיר ברד-האט. "כשרואים ויזואלית על הקיר, זה מסייע להבין לאן אני הולך ואיך אני הולך, ומאפשר לבצע במהירות שינויים ותיעדוף תוך כדי תנועה. זה מפקס את המחשבה שלנו ובו זמנית מאפשר להשתחרר מדפוסי מחשבה".
פריגר ציין שהסיור נועד לגרום למשתתפים להבין את חשיבות השינוי התרבותי בטכנולוגיות פיתוח, ורד-האט יכולה לעזור להם בדרכים שונות לבצע את השינוי הזה: השתתפות במעבדת חדשנות בחו"ל, אפשרות להביא לישראל מעבדת חדשנות למשך עד 10 שבועות או פעילות מותאמת לצרכי הלקוח לטווח קצר יותר.
ברד-האט מזמינים אתכם להגיע למתחם Walk The Wall במפגש – כאמור, ביום ב', ה-16 בדצמבר, במרכז הכנסים אווניו בקריית שדה התעופה.
להרשמה לאירוע לחצו כאן.